Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rudel Obreja a fost arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rudel Obreja a fost arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, in care este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz. continuă pe Wall-Street Ro

Rudel Obreja, retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in dosarul Gala Bute, in care anchetatorii au facut in cursul zilei mai multe perchezitii si audieri. Potrivit Mediafax, Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. 30 Rudel Obreja a fost scos incatusat din sediul DNA, pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei. E o inscenare, acesta este un dosar fabricat. Au gasit si ei un martor, un moldovean pe care l-au pus sa zica ca mi-a dat mie bani, nu l-am vazut in viata mea, le-a declarat Obreja jurnalistilor.

Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute

27- Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, va fi arestat in dosarul Gala Bute pentru 30 de zile. Obreja a declarat ca se doreste ca el sa faca un denunt impotriva fostului .

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute. in acest dosar, Obreja este acuzat de spalare de bani,.

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute. Udrea e in corzi

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute. in acest dosar, Obreja este acuzat de spalare de bani,.

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute: E o inscenare, au pus un moldovean sa spuna ca mi-ar fi dat bani

Update 22. 42- Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, retinut luni seara in dosarul Gala Bute, a declarat la iesirea din sediul DNA ca dosarul este unul fabricat si o inscenare, si .

Rudel Obreja, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost arestat preventiv, joi, in dosarul Gala Bute in care este acuzat despalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu.

Perchezitii si audieri in dosarul Gala Bute. DNA a cerut urmarire penala pentru Elena Udrea si Ion Ariton

02 - Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut in dosarul Gala ButeUPDATE 22. 42 - Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute: E o inscenare, au pus un moldovean sa spuna ca mi-ar fi.

Dosarul Gala Bute. Rudel Obreja ar putea afla daca va fi trimis in arest preventiv

Rudel Obreja, fostul sef al Federatiei Romane de Box, ar putea afla, joi, daca va fi arestat preventiv in dosarul Gala Bute. Magistratii Tribunalului Bucuresti nu au anuntat o decizie in privinta acestuia dupa ce Obreja si avocatul sau au avut telefoanele inchise marti noaptea, cand trei persoane au fost plasate in arest la domiciliu in acest caz.

Dosarul Gala Bute: DNA cere arest preventiv pentru Rudel Obreja si Cornel Resmerita si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja fost presedinte al Federatiei Romane de Box), Cornel Resmerita primarul orasului hunedorean Lupeni), Stefan Lungu fost consilier al Elenei Udrea in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Gheoghe Nastasia fost secretar de stat in minister), iar pentru Adrian Gardean om de afaceri care controleaza SC Termogaz Company SA) au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva a lui Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia.

UPDATE. Dosarul Gala Bute: Rudel Obreja afla, joi, daca va fi arestat. Fostul sef FRB acuza: Obreja nu spune ce vor procurorii

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, anchetat in dosarul Gala Bute, va fi judecat, joi, la ICCJ, intrucat acesta nu s-a prezentat la procesul anterior.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )