Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un rus cautat international a fost prins in Capitala. Prejudiciul creat de barbat este urias

B1 B1,
Un rus cautat international a fost prins in Capitala. Prejudiciul creat de barbat este urias

Politistii romani au prins un barbat cautat international pentru inselaciune si abuz in serviciu. Acesta avea cetatenie rusa, fiind cautat pentru un prejudiciu de peste 2,5 miliarde de. continuă pe B1

Un escroc rus cautat in toata lumea a fost prins la Bucuresti

Un cetatean rus care era dat in urmarire internationala pentru inselaciune si abuz in serviciu, infractiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de circa 36 de milioane de euro, a fost prins de politistii romani la inceputul acestei saptamani in Bucuresti.

Spion portughez arestat dupa ce a fost prins ca furniza informatii ale NATO unui agent rus

Spion portughez arestat dupa ce a fost prins in timp ce dadea informatii clasificate ale NATO unui agent rus. Vorbim despre un agent dublu care cerea 10. 000 de euro pentru fiecare document secret pe care ici.

Un spion portughez a fost prins in timp ce vindea informatii secrete despre NATO unui agent rus

Un spion portughez a fost prins in timp ce dadea informatii clasificate ale NATO unui agent rus. El era un agent dublu care cerea 10. 000 de euro pentru fiecare document secret pe care il dadea Moscovei. At.

Monte Cristo de Romania a fost prins. Barbatul reusise sa evadeze intr-un mod spectaculos din arestul politiei Capitalei (VIDEO)

Barbatul care a reusit sa evadeze intr-un mod spectaculos din arestul politiei Capitalei a fost prins. Tanarul de 25 de ani reusise sa scape dupa ce si-a atribuit identitatea unei alte persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )