Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rusia acuza Suedia de ESCALADAREA tensiunilor din Marea Baltica

Antena3 Antena3,
Rusia acuza Suedia de ESCALADAREA tensiunilor din Marea Baltica

Ministerul Apararii rus declara ca operatiunea militara din Marea Baltica, intreprinsa de armata suedeza in cautarea unei posibile activitati straine subacvatice nu poate decat sa submineze. continuă pe Antena3

Suedia renunta la operatiunile de cautare a submarinului misterios din Marea Baltica

Fortele armate suedeze au anuntat vineri ca se opresc din cautarile submarinului strain in apele din jurul capitalei, Stockholm, relateaza AFP.

Provocarile din Marea Baltica au determinat Suedia sa-si suspende cooperarea militara cu Rusia

Autoritatile de la Stockholm au hotarat sa nu mai prelungeasca programul de exercitii militare comune, efectuat in colaborare cu Moscova. Guvernul suedez a decis sa nu prelungeasca programul de actiuni comune.

O familie din Marea Britanie a comandat online o cutie de banane, dar a primit la pachet una dintre cele mai periculoase insecte din lume

Membrii unei familii din Marea Britanie au trait spaima vietii lor dupa ce au primit de la supermarket o surpriza extrem de periculoasa in cutia cu banane comandata online, scrie Daily Mail. Este vorba despre.

Operatiunea de cautare a submarinului strain in Marea Baltica, oprita. Suedia inceteaza cooperarea cu Rusia in domeniul apararii

Fortele armate suedeze au anuntat vineri ca opresc operatiunea de cautare a unui eventual submarin strain in apele din jurul capitalei Stockholm, transmite AFP. De asemenea, guvernul Suediei a anuntat ca nu va mai prelungi acordul de cooperare cu Rusia in domeniul militar.

RUSIA: Embargou temporar asupra carnii din Republica Moldova

Anuntul autoritatilor de la Moscova intervine in conditiile in care Rusia a impus de mai bine de un an un embargou asupra vinurilor din Republica Moldova, iar din iulie a interzis importurile de fructe, legume si conserve moldovenesti pe piata rusa. in aceste conditii, Chisinaul a denuntat presiuni ale ale Moscovei asupra Republicii Moldova in urma semnarii Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )