Libnet.ro
UNICEF

09:30

Rusia a amanat pentru 16 iunie ultimatumul dat Ucrainei privind plata gazelor

B1 B1,
Rusia a amanat pentru 16 iunie ultimatumul dat Ucrainei privind plata gazelor

Gazprom a anuntat, miecuri dimineata, ca a amanat pentru data de 16 iunie ultimatumul dat Ucrainei pentru plata datoriei sale la gaze si continuarea livrarilor, in timp ce miercuri continuau negocierile la. continuă pe B1

Rusia amana pentru 16 iunie ultimatumul dat Ucrainei privind restantele la gaze

Gigantul rus Gazprom a anuntat astazi ca a amanat pentru 16 iunie ultimatumul dat Ucrainei pentru plata datoriei sale la gaze si continuarea livrarilor, in timp ce, tot astazi, continua negocierile la Bruxelles, informeaza AFP.

Ultimatumul dat Ucrainei de catre Rusia, cu privire la plata gazelor, amanat pentru 16 iunie

Gazprom a anuntat miercuri dimineata ca a amanat pentru 16 iunie ultimatumul dat Ucrainei pentru plata datoriei sale la gaze si continuarea livrarilor, in timp ce miercuri continuau negocierile la Bruxelles.

Prima licitatie cu oferta prealabila: 16 iunie GOLDART Ghildush

Licitatia Goldart Ghildus care se va desfasura pe 16 iunie la sediul Goldart Ghildush, Intr. Caragiale nr. 1,, intitulata De la vis la realitate are o oferta diversificata cuprinzand bijuterii, argintarie, piese pentru iluminat si servit masa, dar si piese de sculptura, arta contemporana. Aceasta licitatie este prima in care Casa de Licitatii GOLDART Ghildush introduce un nou instrument de colaborare: OFERTA PREALABILA .

Dosarul ICA, amanat pentru 1 iulie

Update 14:40 Dosarul ICA, amanat pentru 1 iulie Curtea de Apel Bucure and sti CAB) a amanat astazi, pentru 1 iulie, dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este and si Dan Voiculescu, transmit sursele din presa. Motivul amanarii a fost faptul ca doi dintre inculpa and ti, Popa Corneliu and si Petre Alexandru, nu au avut avoca and ti, astfel incat la termenul urmator ei vor fi reprezenta and ti de avoca and ti din oficiu. De asemenea, la 1 iulie urmeaza sa fie discutat and si modul de compunere a completului de judecata. La termenul de azi al procesului, unul dintre cei doi judecatori ai completului, Florica Du and ta, a ridicat din oficiu o problema de procedura, and si anume modul in care a fost constituit acest complet.

Festivalul de Film Asiatic se desfasoara in perioada 13 16 iunie: Vezi programul complet

Festivalul de Film Asiatic, organizat de Mandragora Movies in colaborare cu Asociatia de Film din China, se va desfasura in perioada 13 16 iunie la Noul Cinematograf al Regizorului Roman NCRR). Selectia.

PPDD va intra in noul guvern pe 16 iunie (VIDEO)

PPDD va intra in noul guvern pe 16 iunie. Potrivit intelegerii care ar fi avut deja loc intre PSD si PPDD, Simona Man ar urma sa primeasca Ministerul Romanilor de Pretutindeni. Potrivit unor surse, intelegerea.

PPDD va intra in noul guvern pe 16 iunie. Diaconescu: Nu ne aliem noi cu ciocoii, se aliaza ei cu noi (VIDEO)

PPDD va intra in noul guvern pe 16 iunie. Potrivit intelegerii care ar fi avut deja loc intre PSD si PPDD, Simona Man ar urma sa primeasca Ministerul Romanilor de Pretutindeni. Potrivit unor surse, intelegerea.

Dosarul ICA in care este judecat Dan Voiculescu a fost amanat pentru 1 iulie

UPDATE: 12:01: Magistratii au decis, marti, sa amane judecarea dosarului ICA in care este implicat si DanVoiculescu, pentru data de 1 iulie, relateazaB1 TV. Decizia a fost luata dupa invocarea unor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )