Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia ameninta ca intrerupe livrarile de gaze naturale catre Ucraina, dupa esecul negocierilor

România Liberă România Liberă,
Rusia ameninta ca intrerupe livrarile de gaze naturale catre Ucraina, dupa esecul negocierilor

Rusia a amenintat ca intrerupe livrarile de gaze naturale catre Ucraina luni, la ora 6. 00, ora Romaniei), dupa esecul negocierilor de la Kiev, o masura susceptibila sa perturbe aprovizionarea in Europa si sa agraveze cel mai dur conflict de pe continent de la Razboiul Rece . continuă pe România Liberă

Gazprom a oprit furnizarea de gaze naturale catre Ucraina

Update 09:30 Gazprom a oprit furnizarea de gaze catre Ucraina Nu vor mai exista amanari pentru Ucraina pentru plata gazelor din Rusia, potrivit unui anunt al Gazprom, transmite Russia Today.

Gazprom a oprit furnizarea de gaze naturale catre Ucraina

Update 14:18 Nicolescu: Suntem pregatiti pentru cea mai dificila situatie Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat, in urma cu putin timp, ca departamentul pe care il conduce are un plan pentru cea mai dificila situatie cu putinta, tara noastra dispunand, in prezent, de rezerve de aproximativ 1,35 miliarde metri cubi de gaze naturale, obligatiile de stocare stabilite de ANRE pentru 2014 fiind de 1,6 miliarde mc.

Gazprom anunta ca va sista aprovizionarea cu gaze naturale catre Ucraina, in urma negocierilor esuate

Compania rusa Gazprom a anuntat inca o data ca va sista livrarile de gaze naturale catre Ucraina, daca autoritatile de la Kiev nu platesc datoria de 1,95 miliarde de dolari pana luni la ora 10. 00, potrivit anuntului facut de purtatorul de cuvant al companiei, citat de AFP.

Rusia ameninta Ucraina ca va intrerupe de azi livrarile de gaze naturale, dupa esecul negocierilor

Rusia a amenintat ca va intrerupe livrarile de gaze naturale catre Ucraina incepand cu ziua de luni luni, la ora 6. 00, ora Romaniei), dupa esecul negocierilor de la Kiev, o masura susceptibila sa perturbe aprovizionarea in Europa si sa.

Rusia ameninta cu intreruperea livrarilor de gaze catre Ucraina

Rusia a amenintat ca intrerupe livrarile de gaze naturale catre Ucraina astazi, la ora 09:00 ora locala), dupa esecul negocierilor de la Kiev, o masura susceptibila sa perturbe aprovizionarea in Europa, potrivit BBC.

Russia Today: UCRAINA NU MAI PRIMESTE GAZE. intreaga Europa, lovita de aceasta veste

UPDATE:Rusia a oprit gazele pentru Ucraina, in urma esecului negocierilor de la KievRusia a amenintat ca intrerupe livrarile de gaze naturale catre Ucraina luni, la ora 6. 00, ora Romaniei),.

Razboi economic: Rusia a oprit livrarea de gaze catre Ucraina si va furniza doar volume platite in avans

Rusia a sistat livrarea de gaze catre Ucraina, din cauza datoriilor restante. Rusii au introdus luni un sistem de plata in avans a livrarilor de gaze naturale catre Ucraina, ceea ce inseamna ca-i va mai.

Negocierile Rusia-Ucraina-UE s-au incheiat fara rezultat: Gazprom ameninta ca va sista livrarea de gaze incepand de luni, aprovizionarea Europei ar putea fi perturbata

O noua runda de negocieri cruciale desfasurate intre Rusia, Ucraina si reprezentanti ai Uniunii Europene, in vederea evitarii unei taieri a a aprovizionarii cu gaze a Ucrainei, s-a incheiat, duminica seara, fara niciun rezultat, anunta AFP, citand o sursa ucraineana. In timp ce purtatorul de cuvant al Gazprom a declarat, la finalul negocierilor esuate, ca Rusia va sista livrarea de gaze naturale catre Ucraina in cazul in care Kievul nu plateste datoria pana la ora 6:00 GMT, Comisia Europeana a transmis ca este convinsa ca un acord este posibil. Gigantul rus Gazprom a fixat pentru luni, 16 iunie, data limita pana la care Ucraina trebuie sa-si plateasca o parte din datoria de aproape doua miliarde de dolari acumulata, amenintand ca, in caz contrar, va fi sistata livrarea de gaze. Ultimatul Gazprom expira luni, la ora 6:00 GMT.

Ministrul ucrainean al Energiei: Rusia a redus la zero livrarile de gaze catre Ucraina

Ministrul ucrainean al Energiei, Iuri Prodan, a anuntat, luni, ca Rusia a redus la zero livrarile de gaze catre Ucraina, insa tara sa va continua sa asigure un tranzuit fiabil catre Europa, relateaza AFP. Am.

Russia Today: UCRAINA NU MAI PRIMESTE GAZE. Ce anunt a facut Gazprom in urma cu putin timp

UPDATE:Rusia a introdus luni un sistem de plata in avans a livrarilor de gaze naturale catre Ucraina, dupa expirarea ultimatumului, ceea ce inseamna ca-i va mai furniza doar volume platite in avans, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )