Libnet.ro
UNICEF

17:30

Rusia avertizeaza Bulgaria ca vor exista consecinte dupa refuzul acordarii dreptului de survol

Hotnews Hotnews,
 Rusia avertizeaza Bulgaria ca vor exista consecinte dupa refuzul acordarii dreptului de survol

Rusia a amenintat Bulgaria ca vor exista consecinte pentru interdictia de survol impusa avioanelor militare ruse care se indreapta spre Siria, informeaza Deutsche Welle, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Rusia avertizeaza Bulgaria dupa ce Sofia s-a opus survolului avioanelor rusesti spre Siria

Rusia a amenintat Bulgaria ca vor exista consecinte pentru interdictia de survol impusa avioanelor militare ruse care se indreapta spre Siria. Pana una alta purtatorul de cuvant al Kremlinului a declarat ca avioanele rusesti folosesc spatiul aerian grecesc pentru ca Grecia nu s/a lasat impresionata de cererea SUA de a interzice survolul.

Rusia ameninta un stat vecin cu Romania. Vor exista consecinte

Rusia a amenintat Bulgaria ca vor exista consecinte pentru interdictia de survol impusa avioanelor militare ruse care se indreapta spre Siria, informeaza Deutsche Welle, potrivit Mediafax. Kremlinul a cerut.

Elevii constanteni vor avea burse, dupa procesul intentat autoritatilor

Elevii constanteni vor avea burse. Decizia a fost luata ieri, de catre consilierii locali ai municipiului Constanta. Acestia au aprobat, in unanimitate, proiectul de hotarare ce viza rectificarea bugetului local pe anul 2015. Astfel, un milion de lei a fost alocat unitatilor scolare ce aveau datorii la plata utilitatilor, iar alte doua milioane de lei au fost repartizate pentru plata unor burse scolare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )