Libnet.ro
UNICEF

23:31

Rusia avertizeaza Romania pentru declaratii antiruse ale presedintelui Basescu privind Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia avertizeaza Romania pentru declaratii antiruse ale presedintelui Basescu privind Ucraina

Rusia a avertizat, ieri, Romania, pe tema unor declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu in legatura cu criza din Ucraina, Moscova subliniind ca o deteriorare a relatiilor nu este in folosul niciuneia dintre cele doua parti, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia AVERTIZEAZA Romania pentru declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu privind Ucraina

Rusia a avertizat, vineri, Romania, pe tema unor declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu in legatura cu criza din Ucraina, Moscova subliniind ca o deteriorare a relatiilor nu este in folosul.

Romania, avertizata de Rusia pentru declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu

Rusia a avertizat, vineri, Romania, pe tema unor declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu pe fondul crizei din Ucraina, ministerul rus de Externe subliniind ca o deteriorare a relatiilor nu.

Ministerul rus de Externe, atac la adresa lui Traian Basescu: O noua serie de declaratii antirusesti ale presedintelui

Rusia a lansat vineri un atac la adresa presedintelui Traian Basescu. Intr-un comunicat oficial al Ministerului rus de Externe lb. rusa) se arata ca Rusia a remarcat o noua serie de declaratii antirusesti ale presedintelui Traian Basescu. Un alt val de retorica anti-ruseasca din partea conducerii de la Bucuresti - intr-o etapa in care dialogul Bucuresti-Moscova a inceput sa ia o dinamica pozitiva -, nu corespunde interesului niciuneia dintre parti si nu poate sa nu genereze dezamagire, se mai arata in comunicatul MAE rus, citat de AFP.

Rusia urecheaza Romania pentru ca Basescu n-a inteles adevaratele cauze ale crizei din Ucraina

Moscova a transmis un mesaj de avertizare administratiei de la Bucuresti in care atrage atentia asupra unor unor declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu in legatura cu criza ucraineana.

Moscova, avertisment pentru Romania, privind declaratiile antiruse ale lui Basescu

Rusia a avertizat, vineri, Romania, pe tema unor declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu in legatura cu criza din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Moscova a subliniat ca o deteriorare a relatiilor nu este in folosul niciuneia dintre cele doua parti.

Reactia MAE roman dupa avertismentul Rusiei cu privire la declaratiile antiruse ale lui Basescu

MAE roman a luat nota cu suprindere de comentariile purtatorului de cuvant al MAE rus in legatura cu unele declaratii ale partii romane si considera ca tentatia de a transfera criza grava a Federatiei.

Antonescu ii cere lui Ponta sa-l demita pe Blanculescu, pentru declaratii acestuia referitoare la NATO

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a cerut vineri premierului Victor Ponta sa-l demita pe consilierul sau onorific Ionel Blanculescu, pentru o serie de declaratii ale acestuia in legatura cu NATO si prezenta.

SUA trimit 175 de puscasi marini in Romania, pentru a-si consolida forta de interventie

Pentagonul a anuntat miercuri ca va suplimenta pana la 675 numarul de puscasi marini din forta sa de interventie pentru situatii de criza dislocata in Europa, trimitand 175 de noi militari la baza romaneasca Mihail Kogalniceanu, de langa Marea Neagra, in contextul tensiunilor generate de anexarea peninsulei Crimeea de catre Rusia, informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2741 seconds )