Libnet.ro
UNICEF

21:00

RUSIA controleaza JUMATATE din Marea Neagra. Pericolul urias la care este expusa Romania

Antena3 Antena3,
RUSIA controleaza JUMATATE din Marea Neagra. Pericolul urias la care este expusa Romania

Lucrurile nu se calmeaza deloc, iar Rusia vrea sa isi arate din ce in ce mai mult si mai clar dominatia in zona. Marea Neagra - un obiectiv strategic al rusilor, pare terenul lor de joaca. Ultima declaratie. continuă pe Antena3

Avioane ruse de lupta folosesc nave NATO din Marea Neagra pentru scenarii de atac

Noile avioane ruse de lupta multirol de tip Su-30, alaturi de bombardiere Su-24, folosesc doua nave NATO din Marea Neagra pentru a practica scenarii de atac, precum strapungerea sistemelor antiaeriene, a declarat o.

Avioane ruse de lupta folosesc doua nave NATO din Marea Neagra pentru a practica scenarii de atac

Noile avioane ruse de lupta multirol de tip Su-30, alaturi de bombardiere Su-24, folosesc doua nave NATO din Marea Neagra pentru a practica scenarii de atac, precum strapungerea sistemelor antiaeriene, a declarat o sursa de la baza navala Sevastopol,.

Cum a disparut Cormoran 2 din Marea Neagra si cum a fost gasit

SOS in Marea Neagra. Mai multe nave si un elicopter au intervenit pentru a gasi un pescador care plutea in deriva.

S.O.S. Migranti salvati din Marea Neagra

Politistii de frontiera constanteni au observat, vineri noapte, prin sistemul de supraveghere SCOMAR, o nava suspecta care se deplasa spre tarmul romanesc, la aproximativ zece mile marine de Capul Tuzla.

Rusia va avea 50 de nave si submarine suplimentare in 2015: Unele ar putea fi stationate in Marea Neagra

Fortele navale ruse vor primi 50 de nave si submarine militare noi sau modernizate in cursul anului 2015. Cel mai probabil, unele dintre acestea vor fi stationate in Marea Neagra, in contextul tensiunilor cu.

Rusia va avea 50 de nave si submarine suplimentare in 2015. Unele ar putea ajunge in Marea Neagra

Fortele navale ruse vor primi 50 de nave si submarine militare noi sau modernizate in cursul anului 2015, dintre care unele probabil vor fi stationate in Marea Neagra, in contextul tensiunilor cu Alianta.

Rusia va avea 50 de nave si submarine suplimentare in 2015; unele ar putea ajunge in Marea Neagra

In acest an, fortele navale ruse vor beneficia de pana la 50 de nave si submarine militare noi sau modernizate, care probabil vor fi stationate in Marea Neagra, in contextul tensiunilor cu Alianta Nord-Atlantica din cauza crizei ucrainene, informeaza.

Rusia va avea 50 de nave si submarine suplimentare in 2015. Unele ar putea ajunge in Marea Neagra

Fortele navale ruse vor primi 50 de nave si submarine militare noi sau modernizate in cursul anului 2015, dintre care unele probabil vor fi stationate in Marea Neagra, in contextul tensiunilor cu Alianta Nord-Atlantica din cauza crizei ucrainene, informeaza International Business Times.

O flotila NATO a intrat in Marea Neagra pentru exercitii navale pe fondul crizei din Ucraina

O flotila NATO a intrat miercuri in Marea Neagra pentru exercitii cu nave ale fortelor maritime bulgare, romane si turce, a anuntat Alianta occidentala condusa de SUA, informeaza AGERPRES. Tensiunile in.

Nave militare NATO au ajuns in Marea Neagra, pentru exercitii la care participa si militari romani

Mai multe nave militare NATO au ajuns miercuri in Marea Neagra, unde vor participa la exercitii cu Fortele navale din Romania, Bulgaria si Turcia, informeaza Mediafax citand Novinite. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )