Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rusia a dat ultimatum Republicii Moldova: sa se retraga complet din Transnistria

Adevărul Adevărul,
Rusia a dat ultimatum Republicii Moldova: sa se retraga complet din Transnistria

Securitatea rusa de la Tiraspol a dat un ultimatum Republicii Moldova: in termen de o luna aceasta sa isi retraga trupele de la Tighina, oras romanesc aflat la Vest de Nistru dar sub ocupatia partiala a trupelor rusesti. continuă pe Adevărul

Basescu a decorat mai multi membri ai Parlamentului Republicii Moldova..

Traian Basescu, a decorat joi, la Palatul Cotroceni, mai multi membri ai Parlamentului Republicii Moldova, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Astfel, presedintele a conferit Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Mare Cruce doamnei Ana Gutu, deputat, Republica Moldova, si domnului Valeriu Munteanu, deputat, Republica Moldova, precum si Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Mare Ofiter doamnei Corina Fusu, deputat, Republica Moldova, domnului Boris .

Reactia Romaniei la ultimatumul transnistrean: O posibila excaladare va determina reactia Romaniei ca stat NATO

Situatia pe Nistru se complica. Dupa ultimatumul securitatii transnistrene ca Republica Moldova sa se retraga complet din Transnistria, Romania reactioneaza dur: este necesar ca Romania sa intervina politic pentru a bloca declansarea unui astfel de conflict.

Reactia Romaniei la ultimatumul transnistrean: O posibila escaladare va determina reactia Romaniei ca stat NATO

Situatia pe Nistru se complica, scrie Lulea Marius Dorin, presedinte Actiunea 2012, pe blogul sau de pe adevarul. ro. Dupa ultimatumul securitatii transnistrene ca Republica Moldova sa se retraga complet din Transnistria, Romania reactioneaza dur: Este necesar ca Romania sa intervina politic pentru a bloca declansarea unui astfel de conflict.

Ce trebuie sa ia in serios inca presedintele Parlamentului Republicii Moldova

De la retragerea, din fruntea executivului de la Chisinau, a politicianului Vlad Filat, probabil cel mai abil lider de partid de peste Prut, pe holurile puterii trecatoare, din Republica Moldova au aparut junii cu aere occidentale si discursuri rusofone. Pentru unii este cam mare palaria functiei trecatoare, ultimul exemplu fiind gospodin Igor Corman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )