Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rusia este pregatita sa faca fata unor noi sanctiuni occidentale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia este pregatita sa faca fata unor noi sanctiuni occidentale

Rusia este pregatita sa faca fata unor noi sanctiuni occidentale vizand sectoare cheie ale economiei tarii, a asigurat, astazi, premierul rus Dmitri Medvedev. continuă pe Ziarul Bursa

Este un drum fara iesire. Rusia, pregatita sa faca fata unor noi sanctiuni occidentale

Rusia este pregatita sa faca fata unor noi sanctiuni occidentale vizand sectoare cheie ale economiei tarii, a asigurat, marti, premierul rus Dmitri Medvedev, relateaza AFP. Este un drum fara iesire, dar,.

Dmitri Medvedev: Rusia este pregatita sa faca fata unui nou val de sanctiuni din partea Occidentului

Rusia este pregatita sa faca fata unor noi sanctiuni occidentale, care va afecta sectoarele cheie ale economiei sale, a dat asigurari premieul rus Dmitri Medvedev, potrivit AFP.

Guvernul SUA a informat fondurile de investitii ca urmeaza noi sanctiuni impotriva Rusiei

Administratia Obama i-a anuntat saptamana trecuta pe mai multi sefi de fonduri mutuale si fonduri de hedging ca Statele Unite pregatesc noi sanctiuni impotriva Rusiei in contextul conflictului din Ucraina, potrivit Bloomberg, citat de surse din presa.

Joe Biden: Statele Unite sustin Ucraina in fata unor amenintari umilitoare

Statele Unite sustin Ucraina in eforturile vizand pastrarea unitatii tarii si in fata unor amenintari umilitoare cu care se confrunta Kievul, a anuntat vicepresedintele american Joe Biden, citat.

Livrarea celor doua nave militare franceze Mistral catre Rusia, incerta. Specialist francez in relatii internationale: Rusia este susceptibila de a utiliza navele Mistral impotriva aliatilor nostri directi

Polemica pe marginea celor doua nave militare franceze Mistral care ar urma sa ajunga in Rusia merge mai departe. Etienne de Durand, specialist in stiinte politice si relatii internationale, directorul Cetrului de Studii de securitate si relatii internationale din Franta si expert consultat adesea de Guvernul de la Paris, in special de Ministerul Apararii si de cel de Externe, isi exprima, intr-un interviu pentru Le Point, rezervele in legatura cu acest lucru. In lumina evenimentelor actuale, cred ca acest contract de vanzare a navelor catre Rusia a fost o greseala. Desigur, suspendarea sau incetarea contractului ar fi o masura exceptionala. Dar, spre deosebire de alte tari carora le vindem sisteme de armament majore, Rusia este susceptibila de a le folosi impotriva aliatilor nostri directi. Din acelasi motiv, Chinei i s-a impus un embargo de catre Uniunea Europeana, explica Etienne de Durand.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )