Libnet.ro
UNICEF

10:00

Rusia face schimb de informatii secrete cu talibanii, in lupta impotriva gruparii Stat Islamic

Adevărul Adevărul,
Rusia face schimb de informatii secrete cu talibanii, in lupta impotriva gruparii Stat Islamic

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, recurge la ajutorul vechilor inamici, talibanii, cu care face schimb de informatii secrete in lupta impotriva gruparii Stat Islamic, ce dispune de tot mai multi combatanti in Afganistan, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

Rusia face schimb de informatii cu talibanii, deoarece interesele celor doua parti coincid in ceea ce priveste lupta impotriva Statului Islamic

Rusia face schimb de informatii cu rebelii talibani din Afghanistan si din Pakistan, in conditiile in care interesele celor doua parti coincid in ceea ce priveste lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), a anuntat miercuri un inalt oficial al ministerului rus al Afacerilor Externe, citat de AFP.

Moscova facecu talibaniischimb de informatii secrete despre Statul Islamic

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, recurge la ajutorul vechilor inamici, talibanii, cu care face schimb de informatii secrete in lupta impotriva gruparii Stat Islamic, ce dispune de tot mai multi combatanti in Afganistan, relateaza CNN, preluata de Mediafax.

Vladimir Putin cere ajutorul vechilor inamici, talibanii. Ce decizie a luat in lupta impotriva gruparii Stat Islamic

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, recurge la ajutorul vechilor inamici, talibanii, cu care face schimb de informatii secrete in lupta impotriva gruparii Stat Islamic, ce dispune de tot mai multi combatanti .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )