Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rusia: O femeie a fugit din spital, desi este suspecta de coronavirus. Femeia continua sa sfideze politia

Hotnews Hotnews,
 Rusia: O femeie a fugit din spital, desi este suspecta de coronavirus. Femeia continua sa sfideze politia

Alla Ilyina, o rusoaica in varsta de 32 de ani, a fugit din spital desi medicii hotarasera sa o tina in carantina timp de 2 saptamani. Femeia s-a dus in apartamentul ei din orasul Sankt Petersburg si refuza sa deschida usa autoritatilor, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Brasov: Doi gemeni de doua luni si jumatate au murit la cateva zile dupa ce au iesit din spital

Procurorii din Rupea fac cercetari pentru ucidere din culpa dupa ce doi gemeni de doua luni si jumatate au murit la cateva zile de la externarea din spital. Unul dintre ei a murit acasa, iar al doilea a decedat joi la spital.

Unde a plecat Daniela Crudu, dupa externarea din spital. Tatal brunetei a recunoscut tot

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Unde a plecat Daniela Crudu, dupa .

Din ce judet este romanul infectat cu coronavirus. Ce masuri s-au luat in privinta sa

Un roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in carantina in apele teritoriale japoneze, a fost depistat infectat cu coronavirus. Din ce judet este si ce masuri s-au luat in privinta sa? Din ce judet este romanul infectat cu coronavirus? Un roman de pe vasul de croaziera Diamond Princess, aflat in apele teritoriale .

Firea: Am pus la dispozitie o locatie unde sunt tinuti in carantina romanii intorsi din China. Adresa este secret de serviciu

Primaria Capitalei a pus la dispozitie o locatie unde sa fie carantinate timp de 14 zile persoanele care se intorc din China, a declarat luni Gabriela Firea, care a sustinut ca adresa este secret de serviciu. Firea a mai spus ca acest spatiu securizat si primitor are o capacitate de pana la 100 de persoane, iar acum se afla in carantina acolo doi oameni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )