Libnet.ro
UNICEF

21:30

Rusia interzice prin lege orice act de propaganda homosexuala

Antena3 Antena3,
Rusia interzice prin lege orice act de propaganda homosexuala

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat duminica o lege controversata ce pedepseste orice act de propaganda homosexuala in fata unui minor, denuntata ca discriminatoare de catre aparatorii drepturilor. continuă pe Antena3

Rusia: Vladimir Putin a promulgat legile ce interzic propaganda homosexuala si ofensele aduse credinciosilor

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat duminica doua legi controversate, denuntate drept discriminatorii de catre aparatorii drepturilor omului. Este vorba de legile prin care se pedepseste orice act de propaganda homosexuala in fata unui minor, precum si ofensele aduse sentimentelor religioase, transmite AFP.

Remus Pricopie: Toleranta zero fata de orice act de coruptie la bacalaureat

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a sustinut duminica o videoconferinta cu reprezentantii inspectoratelor scolare, ai celor 583 de centre de examinare si 155 de centre de evaluare de la bacalaureat, demnitarul declarand toleranta zero fata de orice act de coruptie.

Putin a promulgat o lege impotriva propagandei homosexuale.

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat, duminica, o lege controversata ce pedepseste orice act de propaganda homosexuala in fata unui minor. Legea este denuntata ca discriminatoare de catre aparatorii drepturilor omului, transmite Mediafax. Potrivit legii, propaganda relatiilor sexuale netraditionale in fata unui minor este pasibila de amenzi cuprinse intre 4. 000 si 5. 000 de ruble 100-125 de euro), in cazul unei persoane fizice. O persoana depozitara a autoritatii publice risca o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )