Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rusia obtine ACCES la zacamintele uneia dintre cele mai PUTERNICE tari, dupa anularea unei datorii

Antena3 Antena3,
Rusia obtine ACCES la zacamintele uneia dintre cele mai PUTERNICE tari, dupa anularea unei datorii

Rusia obtine un acces la zacaminte de materii prime, in Coreea de Nord, dupa ce a anulat datoria acestei tari, a anuntat joi ministrul pentru Dezvoltarea Extremului Orient rus, relateaza. continuă pe Antena3

Rusia obtine acces la zacamintele Coreei de Nord, dupa ce a anulat datoria de 11 miliarde de dolari a Phenianului

Rusia obtine un acces la zacaminte de materii prime, in Coreea de Nord, dupa ce a anulat datoria acestei tari din perioada sovietica, relateaza AFP. Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat in mai o lege.

Rusia obtine acces la zacamintele unei tari comuniste, dupa ce i-a anulat datoriile

Rusia obtine accesul la anumite zacaminte de materii prime din Coreea de Nord, in vederea rambursarii, dupa ce a anulat datoria acestei tari, a declarat joi ministrul pentru Dezvoltarea Extremului Orient rus, relateaza AFP.

O bacterie pune in pericol una dintre cele mai populare bauturi din lume. incalzirea globala contribuie la disparitia ei

In 24 de ore, intreaga populatie consuma 1,6 miliarde de cesti de cafea. Este cea mai populara bautura dupa apa si ceai. Din punct de vedere financiar, cafeaua este al doilea cel mai tranzactionat bun dupa.

Cum isi motiveaza decizia judecatorul care a eliberat din arest una din cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul tarii

Judecatorul de Drepturi si Libertati care i-a eliberat pe cei sase suspecti din dosarul uneia din cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul tarii si-a motivat decizia. Potrivit documentului, judecatorul a considerat ca in ciuda faptelor grave de care sunt acuzati traficantii de tigari, acestia pot fi cercetati in libertate, sub control judiciar.

Cele mai importante tranzactii pe piata constructiilor in plina criza

Piata constructiilor, desi traverseaza una dintre cele mai mari scaderi din industrie, in anii crizei inregistrand un regres de 40%, nu a fost ocolita de fuziuni si achizitii, interesul fiind unul crescut din partea companiilor de profil. De la.

Top 10 cele mai frumoase momente muzicale din serialul fenomen Salvati de clopotel!

ADPM va invita astazi sa rememorati perioada in care urmareati cu sufletul la gura unul dintre cele mai iubite seriale ale tuturor timpurilor, Salvati de clopotel, prezentandu-va cateva momente muzicale de care fara indoiala va veti aduce aminte cu drag.

Cine sunt noii intreprinzatori? Majoritatea IMM-urilor nou infiintate au zero angajati, cu sediul acasa la patron. Cele mai frecvente dificultati invocate in business: lipsa de resurse, fara clienti sau plata intarziata, acces limitat la credite, concure

In septembrie 2013 in Romania erau active 109. 176 de intreprinderi noi, excluzand intreprinderile agricole. Asta este vestea buna. Cea proasta e ca majoritatea intreprinderilor noi sunt in clasa de marime 0 salariati, avand sediul la locuinta fondatorului in cazul a doua treimi, managerul fiind anterior deschiderii afacerii, muncitor necalificat in majoritatea cazurilor. In plus, cele mai frecvente motive ale dificultatilor raman lipsa de resurse, fara clienti sau plata cu intarziere de catre clienti, accesul limitat la credite, concurenta mare si clienti cu fonduri reduse. Si acum sa trecem la cifre. Datele provin dintr-o cercetare obtinuta de la Statistica la solicitarea HotNews. ro, cercetare finalizata vinerea trecuta.

SLIDE FOTO Cele mai frumoase si nebune masini din lume

Cele mai frumoase masini concept sunt gazduite in aceste zile intr-un muzeu din SUA. De la firme americane la cele europene, fie ca sunt din anii 50 sau din 2010, modul in care au fost concepute arata creativitate si originalitate, dar nu neaparat si o viziune in timp. Nici una dintre aceste masini nu a fost produs in serie. Toate au fost create pentru a emotiona, mira si a crea idoli. In seria celor 14 modele intra o Lancia care masura doar 55cm de la plafon la sol, o masina-ou creata de parizieni in timpul ocupatiei naziste sau masina avion.

FOTO Ceea ce trebuia sa fie una dintre cele mai moderne gari din Romania, este foarte aproape de paragina

Lucrarile la gara CFR Galati au inceput acum 25 de ani si nu sunt gata nici azi, desi in urma cu patru ani a fost inagurata cu mult fast.

FOTO Centrul de Agrement din Poiana Brasov, amanat cu un an. Investitia de 10 milioane de euro este una dintre cele mai mari din statiune

Firma care a inceput lucrarile a intrat in insolventa, astfel ca Primaria Brasov a trebuit sa obtina o extinderea termenului de finalizare pentru a nu pierde finantarea de 10 milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )