Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia poate repeta scenariul din Georgia

România Liberă România Liberă,
Rusia poate repeta scenariul din Georgia

Tensiunile din Ucraina s-au agravat dupa plecarea vicepresedintelui american, Joe Biden, aflat la Kiev doua zile pentru reafirmarea sustinerii SUA fata de autoritatile pro-occidentale ucrainene. Presedintele Olexandr Turcinov a anuntat reluarea operatiunii antiteroriste in Est, unde separatistii pro-rusi sunt si mai hotarati sa controleze partea rusofona a tarii. Ministrul rus de Externe a avertizat ca un atac impotriva cetatenilor rusi este un atac impotriva Rusiei. continuă pe România Liberă

Serghei Lavrov ameninta Ucraina cu un razboi asemanator celui din Georgia din 2008

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a declarat, miercuri, ca, in cazul in care interesele tarii sale in Ucraina vor fi atacate, Rusia va raspunde ca in Georgia, in 2008, cand a trimis tancuri in.

Dmitri Medvedev: Rusia poate minimaliza impactul oricaror sanctiuni impuse ca rezultat al crizei din Ucraina

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat, marti, in fata membrilor Parlamentului ca Rusia poate minimaliza impactul oricaror sanctiuni impuse ca rezultat al crizei din Ucraina, desi se afla sub o presiune fara.

Medvedev: Rusia poate minimaliza impactul oricaror sanctiuni impuse ca rezultat al crizei ucrainene

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat, marti, in fata membrilor Parlamentului, ca Rusia se afla sub o presiune fara precedent in ceea ce priveste economia mondiala, climatul diplomatic si problemele structurale interne, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.278 seconds )