Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rusia a refuzat, pentru prima oara, sa acorde ajutor financiar Transnistriei

B1 B1,
Rusia a refuzat, pentru prima oara, sa acorde ajutor financiar Transnistriei

Rusia a refuzat, pentru prima oara, sa raspunda la apelul Transnistriei privind un ajutor financiar, lansat de liderul nerecunoscut Evgheni Sevciuk. Mai mult, potrivit unor surse citate de Nezavisimaia Gazeta,. continuă pe B1

Rusia refuza in premiera sa acorde asistenta financiara Transnistriei. Moscova ar putea ceda Transnistria in schimbul recunoasterii Crimeii

Rusia a refuzat pentru prima oara sa acorde asistenta financiara Transnistriei, la solicitarea liderului transnistrean Evgheni Sevciuk, in timpul ultimei vizite a acestuia la Moscova, potrivit cotidianului rus Nezavisimaia Gazeta, citat de Agerpres. Moscova ar putea ceda Transnistria in schimbul recunoasterii Crimeii ca parte a Federatiei Ruse de catre Occident, a titrat cotidianul rus.

Rusia a refuzat, in premiera, asistenta financiara pentru Transnistria

Pentru prima data, Rusia a refuzat sa acorde ajutor finanaciar regiunii transnistrene, pe care l-a solicitat liderul nerecunoscut Evgheni Sevciuk. Mai mult, Rusia ar putea renunta la Transnistria in schimbul recunoasterii Crimeei ca parte a sa.

Jose Manuel Barroso: Ucraina risca sa se prabuseasca daca nu primeste cat mai repede un ajutor financiar masiv

Fostul presedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a avertizat vineri ca Ucraina s-ar putea prabusi daca nu primeste rapid un sprijin financiar masiv, in contextul escaladarii conflictului armat.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )