Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusii de la Lukoil l-au sponsorizat pe Traian Basescu in campania din 2009

Antena3 Antena3,
Rusii de la Lukoil l-au sponsorizat pe Traian Basescu in campania din 2009

Rusii de la Lukoil par a fi sponsorul cel mai important al presedintelui Traian Basescu, in campania din 2009, iar compania amintita si Gazprom au o cooperare strategica. Informatiile au fost prezentate mar. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu RENUNTA la opt consilieri de la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele si deciziile de eliberare din functie pentru consilierii prezidentiali Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Virgil Paunescu, Adrian Radulescu si Gabriel.

Traian Basescu renunta la opt consilieri

Pre and sedintele Traian Basescu a renunta la opt dintre consilierii sai, incepand cu data de 1 februarie 2014, semnand decretele de eliberare din functie pentru Gabriel Berca, Adrian Radulescu, Virgil Paunescu,Sebastian Lazaroiu, Daniel-Petru Funeriu, Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel-Andrei Moldoveanu.

Traian Basescu a convocat CSAT duminica

Pre and sedintele Traian Basescu a convocat o and sedin and ta a CSAT, duminica, ca urmare a solicitarii a cinci membri ai Consiliului, pe ordinea de zi figurand raportul premierului privind accidentul aviatic din Cluj, precum si raportului directorului STS pe tema interventiei, transmit surse din presa.

Marian Tutilescu, fost sef in MAI, devine consilierul lui Traian Basescu

Marian Tutilescu, fostul sef al Departamentului Schengen din MAI, va fi cooptat in echipa presedintelui Traian Basescu de la Palatul Cotroceni, au declarat, marti, surse oficiale, citate de Mediafax .

Presedintele Traian Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Presedintele Traian Basescu a trmis coroane de flori la mormintele pilotului Adrian Iovan si studentei Aurelia Ion, care au murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, relateaza Mediafax. Coroanele, din.

Ce a facut Traian Basescu in ziua in care Aurelia Ion era inmormantata

Lipsa de reactie a presedintelui Basescu cu privire la accidentul aviatic din Apuseni a fost dezbatuta in emisiunea Panorama. Oana Stanciulescu a prezentat informatii referitoare la activitatea lui Traian.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )