Libnet.ro
UNICEF

20:30

Rusii pot sta linistiti! Vladimir Putin le da asigurari: in caz de razboi nuclear, vom merge in Rai, iar agresorii nu vor avea timp nici sa se pocaiasca!

B1 B1,
Rusii pot sta linistiti! Vladimir Putin le da asigurari: in caz de razboi nuclear, vom merge in Rai, iar agresorii nu vor avea timp nici sa se pocaiasca!

Rusii vor merge in Rai in cazul unui razboi nuclear, a afirmat joi presedintele rus Vladimir Putin, care a respins orice ambitii razboinice, dar a avertizat ca orice agresor care va dori sa loveasca tara sa. continuă pe B1

Vladimir Putin i linisteste pe rusi: n caz de atac nuclear, vom merge n Rai

Rusii vor merge in Rai in cazul unui razboi nuclear, i-a linistit joi pe concetatenii sai Vladimir Putin, care a respins orice veleitati razboinice dar a avertizat ca orice agresor care va ataca Rusia cu arme atomice va fi distrus, scrie AFP.

Vladimir Putin, anunt despre arsenalul nuclear al Rusiei: Suntem pregatiti

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Rusia isi va folosi armele nucleare doar in situatia in care va fi atacata, scrie Associated Press. Declaratiile au fost facute la Soci, la o intalnire a.

Vladimir Putin: Crimele din liceul din Crimeea sunt rezultatul mondializarii

Presedintele rus Vladimir Putin pune pe seama mondializarii crimele care au avut loc cu o zi in urma intr-un liceu din Crimeea, unde un elev a ucis 20 de persoane, inainte de a se sinucide, scrie AFP.

Un coleg de-al lui Vladimir Putin din perioada in care acesta era spion a rupt tacerea. Ce facea liderul de la Kremlin

Vladimir Putin este de departe cel mai puternic om din Rusia, dar a fost si unul din cei mai cautati spioni, care si-a petrecut zeci de ani intr-un birou prafuit din Germania, aflat pe Angelikastrasse, numarul.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )