Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ruxandra Dragomir: Am vazut-o pe Elena Udrea la fel de puternica. A primit multe scrisori de la familiile unor detinuti care spera va putea face mai multe in ceea ce priveste arestul preventiv (VIDEO)

B1 B1,
Ruxandra Dragomir: Am vazut-o pe Elena Udrea la fel de puternica. A primit multe scrisori de la familiile unor detinuti care spera va putea face mai multe in ceea ce priveste arestul preventiv (VIDEO)

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ca la iesirea din Penitenciarul Targsor a vazut-o pe aceasta la fel. continuă pe B1

Ruxandra Dragomir, la iCCJ: Elena Udrea este ingrijorata. Acea mutare a fost un neprevazut, nici avocatii nu au stiut (VIDEO)

Ruxandra Dragomir este prezenta la inalta Curte de Casatie si Justitie acolo unde Elena Udrea va afla astazi daca ramane sau nu in arest. in urma vizitei de vineri pe care a efectuat-o la penitenciarul.

Ruxandra Dragomir: Am vazut-o pe Elena Udrea la fel de puternica. A primit multe scrisori de la familiile unor detinuti care spera ca ea va putea face mai multe in ceea ce priveste arestul preventiv (VIDEO)

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ca la iesirea din Penitenciarul Targsor a vazut-o pe aceasta la fel.

Ruxandra Dragomir, la B1 TV: O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu, dar nu va face acest lucru

Ruxandra Dragomir a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea imparte celula cu inca trei detinute si ca in penitenciar conditiile sunt inumane, insa personalul inchisorii nu ii este ostil acesteia. Eu nu gasesc decat doua argumente: o tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunt impotriva lui Traian Basescu. Eu nu cred ca va face acest lucru si nu cred ca are ce sa spuna despre Traian Basescu. , a declarat prietena Elenei Udrea.

Ruxandra Dragomir, in drum spre Penitenciarul Targsor: Elena Udrea nu se mai simtea bine. Ma bucur ca a fost eliberata

La aflarea vestii ca Elena Udrea va fi eliberata, Ruxandra Dragomir a plecat spre Penitenciarul Targsor. Fosta tenismena a declarat ca este foarte bucuroasa pentru ca judecatorii inaltei Curti au facut.

Ruxandra Dragomir: in penitenciar conditiile sunt inumane. O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea a primit scrisoarea de amenintarea din partea unui detinut cand inca se afla in Arestul.

Ruxandra Dragomir: in penitenciar conditiile sunt inumane. O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu (VIDEO)

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea a primit scrisoarea de amenintarea din partea unui detinut cand inca se afla in Arestul centra.

Ruxandra Dragomir: Elena Udrea a fost primita foarte bine la penitenciar. Sta in celula cu trei persoane

Ruxandra Dragomir a declarat, marti, la instanta suprema, ca prieElena Udrea a fost primita foarte bine la Penitenciarul Targsor si ca sta in celula cu trei persoane, exprimandu-si speranta ca prietena sa va fi eliberata din arest.

Ruxandra Dragomir: Scrisoarea de amenintare nu a fost primita la Targsor, a fost primita cand Elena se afla in Arestul central

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat luni pentru B1 TV ca Elena Udrea a primit scrisoarea de amenintarea din partea unui detinut cand inca se afla in Arestul central al Politiei Capitalei.

Elena Udrea a fost ELIBERATA si vine la Bucuresti: Daca am putut sa ies, justitia e dreapta. Voi ramane in politica

Update 14. 30- Udrea a plecat spre Bucuresti si a spus ca va merge la adresa din Stejarii. Ea este in masinacu mama ei si, insotita, in alta masina de Ruxandra Dragomir si avocati. Update 14.

Avocat: Elena Udrea, AFECTATA de amenintari

Update 10. 47 - Elena Udrea este afectata de amenintarile pe care le-a primit in arest, a spus, marti, avocatul sau, intrebat de ce clienta sa nu mai este la fel de zambitoare ca pana acum. Exista temere.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )