Libnet.ro
UNICEF

14:00

S-a dat liber la furat din banii publici. Declaratia sefului ANI, privind modificarea Codului Penal

Antena3 Antena3,
S-a dat liber la furat din banii publici. Declaratia sefului ANI, privind modificarea Codului Penal

S-a dat liber la furat din banii publici! Este declaratia sefului ANI, Horia Georgescu. Acesta crede ca odata ce Codul Penal va fi modificat, alesii locali sau sefi de Consilii Judetene, dar si ministrii vor. continuă pe Antena3

Seful ANI: S-a dat liber la conflict de interese.

Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale de Integritate, a explicat, la Digi24 ca, prin modificarile aduse astazi de Camera Deputatilor la Codul Penal, s-a dat liber la conflict de interese. Din punct de vedere a ceea ce inseamna inseamna conflictul de interese in materie penala, pentru care ANI a facut foarte multe sesizari, putem vorbi de o dezincriminare de facto, nu numai pentru membrii Parlamentului. La o analiza mai atenta a textului, modificarile se refera si la alesi locali, .

Guvernatii intentioneaza sa achizitioneze un avion VIP din bani publici (VIDEO)

Guvernantii intentioneaza sa-si cumpere un avion VIP din bani publici. Totul apare intr-un memorandum adoptat in aceeasi zi in care executivul a stabilit bugetul de stat. PGEL Numai ca documentul nu apare.

Un tir valorand 150.000 de lei, conficat in Vama Albita dupa ce s-a constat ca este furat din Polonia

Politistii de frontiera vasluieni au confiscat in Vama Albita un autotren in valoare de 150. 000 de lei, dat in urmarire de autoritatile poloneze in urma furtului acestuia. Politistii au observat tir-ul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )