Libnet.ro
UNICEF

06:00

S-a inchis Autostrada Soarelui pe sectorul cuprins intre intre Bucuresti si Drajna

Adevărul Adevărul,
S-a inchis Autostrada Soarelui pe sectorul cuprins intre intre Bucuresti si Drajna

Circulatia rutiera a fost intrerupta, duminica dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Drajna. continuă pe Adevărul

S-a inchis Autostrada Soarelui pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Drajna

Circulatia rutiera a fost intrerupta, duminica dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Drajna.

Viscolul inchide drumuri. Autostrada Soarelui, DN41, DN3 si DN4, blocate de zapezi

Din cauza viscolului puternic, traficul rutier a fost paralizat in judetul Calarasi. Duminica dimineata, incepand cu ora 08. 00, circulatia a fost inchisa pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti, dar si pe alte 3 drumuri nationale.

Doua microbuze si doua autoturisme, blocate pe Autostrada Soarelui

Doua microbuze cu pasageri si doua autoturisme sunt blocate, duminica, pe Autostrada Soarelui, autovehiculele aflandu-se in spatiile de servicii in momentul in care aceasta a fost inchisa, iar pompierii din.

Cod portocaliu de ninsori si viscol: starea drumurilor. Autostrada Soarelui, inchisa

Bucurestiul si 11 judete din sud-estul tarii se afla sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pana duminica la ora 20. 00, iar pentru alte 12 judete Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis Cod galben. Din cauza zapezii troienite, Autostrada Soarelui si mai multe drumuri nationale au fost inchise.

INFOTRAFIC: Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 16 drumuri nationale, inchise din cauza zapezii

Circulatia este oprita, duminica dupa-amiaza, atat Autostrada A2, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti, cat si pe 16 drumuri nationale din Braila, Buzau, Constanta, Ialomita si Calarasi, potrivit ultimei situatii transmise de Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )