Libnet.ro
UNICEF

19:00

S-a stabilit inlocuitoarea Simonei Halep in echipa de FED Cup a Romaniei

Adevărul Adevărul,
S-a stabilit inlocuitoarea Simonei Halep in echipa de FED Cup a Romaniei

Simona Halep si Monica Niculescu au anuntat ca vor lipsi din echipa Romaniei in barajul din Canada pentru Grupa Mondiala I a Fed Cup, unmeci care ne poate aduce, dupa peste 20 de ani, intre primele 8 echipe ale lumii. continuă pe Adevărul

Serena Williams: Sunt unul dintre fanii Simonei Halep/ Jocul ei a fost extraordinar

Jucatoarea Serena Williams, locul 1 WTA, a laudat evolutiile Simonei Halep, locul 3 WTA, si a afirmat ca este fanul romancei, pentru modul in care lupta si pentru atitudinea pe care o are pe teren, informeaza site-ul WTA, citat de Mediafax. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Miami 2015. Serena Williams: Abia astept sa joc impotriva Simonei Halep

Miami 2015. Serena Williams, principala favorita a turneului, a spus ca isi dorea de mult sa joace impotriva Simonei Halep, a treia favorita. Cele doua se vor intalni in semifinalele turneului de la Miami.

VIDEO Meciul anului in tenis: Loviturile fantastice ale Simonei Halep si Serenei Williams

Miami 2015 s-a incheiat pentru Simona Halep, cap de serie numarul 3, in faza semifinalelor, insa romanca a reusit, impreuna cu Serena Williams, sa faca cel mai spectaculos meci al anului 2015.

Presa internationala, despre meciul Simonei Halep: Romanca poate deveni marea rivala a liderului WTA

Presa Internationala a scris, vineri, dupa meciul dintre Simona Halep si Serena Williams, de la Miami Open, ca romanca poate deveni marea rivala a liderului WTA, informeaza Mediafax.

Presa internationala, dupa victoria Simonei Halep: Semifinala de vis cu Serena Williams

Dupa ce Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in sferturi la Miami), presa internationala a scris despre semifinala de vis cu Serena Williams care urmeaza. Sportiva din Romania a fost laudata pentru jocul cu Sloane. A invins cu autoritate - L'Equipe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )