Libnet.ro
UNICEF

12:30

S-a vandut Inter Milano. Cine este mogulul media indonezian care a preluat echipa lui Cristi Chivu

Adevărul Adevărul,
S-a vandut Inter Milano. Cine este mogulul media indonezian care a preluat echipa lui Cristi Chivu

Luni bune de negocieri si, in sfarsit, finalizarea cu brio a acestora. Azi dimineata, Massimo Moratti a confirmat vanzarea a 70% din actiunile lui Inter catre un mogul media indonezian, Erick Thohir. continuă pe Adevărul

Clubul Inter Milano, la care evolueaza Chivu, a fost vandut. Din ce tara este noul proprietar.

Patronul clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a anuntat, marti, ca a vandut gruparea la care este legitimat si Cristian Chivu. Noul prorpietar este omul de afaceri indonezian Erick Thohir, potrivit Mediafax. Totul este semnat. Sunt fericit, a durat ceva, dar cred ca este corect totul, a fost o afacere buna. Esti fericit cand lasi ceva pe maini bune. Sunt sigur de asta, pentru ca sunt oameni buni, in ceea ce priveste caracterul, a declarat Moratti. El a mentionat ca nu stie daca .

Massimo Moratti a vandut clubul Inter Milano indonezianului Erik Thohir, pentru 300 de milioane de dolari

Clubul de fotbal Inter Milano are un nou patron. Massimo Moratti a semnat deja actele de vanzare al echipei cu indonezianul Erik Thohir. Conforma jurnalistilor italieni, Thohir va prelua aproximativ 70% din pachetul de.

Massimo Moratti a vandut clubul Inter Milano indonezianului Erik Thohir, pentru 300 de milioane de dolari

Clubul de fotbal Inter Milano are un nou patron. Massimo Moratti a semnat deja actele de vanzare al echipei cu indonezianul Erik Thohir. Conforma jurnalistilor italieni, Thohir va prelua aproximativ 70% din pachetul de.

Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Economiei, este deputat liberal de Arges aflat la al treilea mandat consecutiv. Cunoscut ca un apropiat al lui Crin Antonescu si al lui Daniel Chitoiu, Gerea este liderul deputatilor PNL si vicepresedintele Comisiei speciale din Parlament privind proiectul de la Rosia Montana. Gerea este economist cu studiile absolvite la ASE in 1997, inainte lucrand ca electronist. Din 1997 si pana in 2004, Gerea a lucrat numai in domeniul bancar .

Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei. Despre creditele la banca: Am avut rescadentari si restante, ca un om normal

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Economiei, este deputat liberal de Arges aflat la al treilea mandat consecutiv. Cunoscut ca un apropiat al lui Crin Antonescu si al lui Daniel Chitoiu, Gerea este liderul deputatilor PNL si vicepresedintele Comisiei speciale din Parlament privind proiectul de la Rosia Montana. Gerea este economist cu studiile absolvite la ASE in 1997, la 29 de ani, inainte lucrand ca electronist. Din 1997 si pana in 2004, Gerea a lucrat numai in domeniul bancar. Punctul maxim al carierei sale in mediul privat a fost postul de director al sucursalei Pitesti a Bancii Tiriac 2002 - 2004). In CV-ul oficial apar si citeva informatii care necesita clarificari: Gerea sustine ca in 2002-2004 a lucrat concomitent la Alpha Bank si Banca Tiriac. Vezi in articol un VIDEO cu Andrei Gerea pregatind retete turcesti la emisiunea Cireasa de pe tort.

Cine este Cristian Ghibu, noul Acar Paun gasit de Guvern pentru a justifica esecul privatizarii CFR Marfa

Guvernul Ponta bifeaza un al doilea esec major in privatizarea unei importante companii de stat. Dar, la fel ca si in cazul Oltchim, cand vinovatul de serviciu a fost gasit seful Oficiului pentru Privatizari de atunci, Remus Vulpescu, pentru procesul de privatizare a CFR Marfa, al carui esec a fost anuntat luni seara, cel aratat drept responsabilul este Cristian Ghibu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor si totodata seful Comisiei de Privatizare a CFR Marfa, care a semnat contractul de privatizare cu castigatorul licitatiei. Ghibu, fost manager de stat si apoi privat al CFR, a ajuns in Ministerul Transporturilor la propunerea fostului ministru Relu Fenechiu, fiind considerat un apropiat al acestuia.

Cine este vinovat de obezitatea copiilor?

Obezitatea la copii este un fenomen din ce in ce mai intalnit, despre care se vorbeste din ce in ce mai des. Obezitatea la copii a devenit un fel de epidemie si nu e tara de glob care se nu se confrunte cu aceasta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )