Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Nikolaev si Herson: Orasele mireselor: de ce vin americanii dupa fete pana la Marea Neagra? (14)

România Liberă România Liberă,
Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Nikolaev si Herson: Orasele mireselor: de ce vin americanii dupa fete pana la Marea Neagra? (14)

Primul raspuns ar fi pentru ca sunt frumoase si disponibile. Apoi exista deja niste agentii cu traditie, care ofera ceea ce vrea clientul: fete de maritat, tinere, frumoase, educate sau fete pentru o vacanta, avand aceleasi calitati sau chiar mai multe. Odesa e de mult un punct de atractie, dar mai faimoase pentru acest scop au devenit Nikolaev si Herson, aflate la 100 de km unul de celalalt, primul pe Bugul de Sud, al doilea pe Nipru, inainte de varsarea celor doua fluvii in Marea Neagra. Ambele mai ieftine si cu clima mai blanda decat Odesa. continuă pe România Liberă

Sabina Fati. in jurul Marii Negre. Nikolaev: intre Bug si Marea Neagra te simti mai aproape de Rusia decat de Europa (13)

Pe Radianska, despre care se spune ca are un kilometru si jumatate si e cea mai lunga strada pietonala din Ucraina, la una dintre cafenelele mari, cativa barbati vorbesc tare in engleza si se dau in spectacol.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )