Libnet.ro
UNICEF

18:00

Safarova, campioana la Doha dupa duelul cu Azarenka. Cea mai buna pozitie din cariera

România Liberă România Liberă,
Safarova, campioana la Doha dupa duelul cu Azarenka. Cea mai buna pozitie din cariera

Jucatoarea Lucie Safarova, din Cehia, a castigat turneul Premier de la Doha, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-3, pe belorusa Viktoria Azarenka. Ambele vor urca in clasament, incepand de luni, cu Safarova pe cea . continuă pe România Liberă

Coca-Cola a vandut obligatiuni de 8,5 miliarde euro, cea mai mare emisiune a unei companii din SUA

Coca-Cola a vandut obligatiuni in valoare de 8,5 miliarde de euro, aceasta fiind cea mai mare emisiune de obligatiuni denominate in euro realizata vreodata de o companie americana si a doua la nivel global, dupa cea a companiei farmaceutice Roche din 2009, potrivit Mediafax.

Patriarhul Daniel: Ora de religie nu poate fi inlocuita cu nimic, este STIINTA cea mai profunda

Patriarhul Daniel a declarat, duminica, la Sfanta Liturghie ca ora de Religie nu poate fi inlocuita cu nimic, fiind stiinta cea mai profunda, a legaturii cu Dumnezeu, conform Mediafax.

Parintele Arsenie Boca si cele zece mari invataturi despre taina rugaciunii. Care era cea mai cunoscuta rugaciune pe care o rostea dimineata Sfantul Ardealului

Parintele Arsenie Boca a lasat posteritatii o mostenire spirituala impresionanta, iar vorbele sale despre credinta, rugaciune si milostenie sunt pretuite de milioane de romani, dovada fiind multimile de pelerini care vin sa sa se roage la mormantul sau de la Manastirea Prislop. Cea mai cunoscuta rugaciune a parintelui este cea pe care acesta obisnuia sa o rosteasca dimineata.

PF Daniel: Ora de religie nu poate fi inlocuita. Stiinta legaturii cu Dumnezeu este cea mai profunda

Patriarhul Daniel a declarat, duminica, la Sfanta Liturghie ca ora de Religie nu poate fi inlocuita cu nimic, fiind stiinta cea mai profunda, a legaturii cu Dumnezeu, iar inscrierea la aceasta disciplina este.

Cea mai mare padure de liliac din tara: 20 de hectare inmiresmate. Turistii care ajung in zona pot pasi peste Podul lui Dumnezeu

Padurea de liliac de la Ponoare este cea mai mare rezervatie botanica de acest gen din Romania. Se intinde pe 20 de hectare si se afla in apropierea platformei carstice Ponoare, la circa sase kilometri sud-est de orasul Baia de Arama din judetul Mehedinti.

Cea mai mare scrisoare din Romania, adresata de fanii romani trupei Backstreet Boys

Cea mai mare scrisoare din Romania, cu o lungime de cinci metri si care cuprinde peste 200 de semnaturi si mesaje ale fanilor romani, va fi trimisa membrilor trupei Backstreet Boys, pentru a marca 20 de ani de la infiintarea formatiei.

14 curiozitati despre Rosia Montana, ce nu stiai despre cea mai cunoscuta comuna din Muntii Apuseni. Cat aur mai este in munte si cat valoreaza

Rosia Montana este cea mai cunoscuta localitate miniera din Romania. Acest statut se datoreaza controverselor ridicate in ultimii ani de proiectul privind exploatarea zacamantului de aur de aici, considerat cel mai mare din Europa. Comuna din Muntii Apuseni are o istorie foarte bogata, cu multe povesti mai putin cunoscute. Adevarul va prezinta o lista cu 14 curiozitati despre asezarea din inima Apusenilor.

FOTO. Cum arata si cat costa cea mai extravaganta inghetata din Dubai

Cea mai scumpa inghetata din Dubai, Diamantul Negru, se gaseste intr-o cafenea de lux si costa 817 dolari, echivalentul sumei de peste 3. 000 de lei, informeaza site-ul alarabiya. net.

FOTO Certeze, cea mai frumoasa si bogata comuna din Romania. Locul in care cel mai amarat om era primarul

Certeze, cea mai bogata si printre cele mai frumoase comune din Romania, e la o aruncatura de bat de Negresti Oas. Cand intri in comuna nu stii pe care parte a drumului sa te uiti mai intai si ce constructie sa admiri mai mult.

Care sunt directiile Oradei, orasul cu cea mai spectaculoasa dezvoltare din tara

Principalele directii ale strategiei de dezvoltare a Oradei, vor fi prezente dezbaterii publice, iar dupa aprobarea in Consiliul Local din 10 martie, vor deveni baza proiectelor cu fonduri europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )