Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sageata are nevoie de punctul promovarii.

România Liberă România Liberă,
Sageata are nevoie de punctul promovarii.

Judetul Constanta poate avea doua echipe in Liga I, din sezonul viitor. Alaturi de formatia patronata de Hagi, Viitorul Constanta, poate ajunge si Sageata Navodari. Conditia pentru ca gruparea navodareana sa joace in primul esalon este ca in ultimele doua jocuri ale stagiunii aceasta sa obtina cel putin un punct. Primul dintre aceste doua jocuri are loc azi, la Navodari. Pentru a accede in Liga I, Sageata Navodari trebuie sa nu piarda partida cu Dunarea Galati, joc programat sa se dispute la . continuă pe România Liberă

Monica Macovei: Republica Moldova are nevoie urgenta de un guvern stabil si pro-european

Europarlamentarul Monica Macovei, presedinte al Delegatiei la Comisia parlamentara de cooperare UE - Republica Moldova, a declarat ca aceasta tara are nevoie urgenta de un guvern stabil si pro-european, care sa consolideze institutiile democratice, sa continue reformele pro-europene pentru democratizarea tarii si bunastarea oamenilor, conform unui comunicat de presa.

Vosganian: Cuprumin are nevoie de cateva zeci de milioane de euro pentru retehnologizare

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat ca sunt necesare cateva zeci de milioane de euro pentru Cuprumin, in caz contrar compania urmand sa se inchida in maximum un an, pentru ca nu are bani pentru autorizatia de mediu, pentru retehnologizare si pentru pregatirea de noi zacaminte pentru exploatare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )