Libnet.ro
UNICEF

21:46

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost inaugurata oficial

România Liberă România Liberă,
Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost inaugurata oficial

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost inaugurata oficial, luni, panglica fiind taiata de cinci fosti sportivi - Simona Richter, Ciprian Porumb, Mircea Barna, Eva Zorgo si Remus Campeanu, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

FOTO VIDEO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

James Blunt are concert la Cluj peste o saptamana. Ce spune el intr-o publicatie straina: Fanii nu m-au dezamagit niciodata

James Blunt va concerta la Cluj pe 31 octombrie, la ora 20. 00, eveniment prin care se va inaugura cea mai mare sala polivalenta din Romania. Concertul britanicului este principal atractie a Festivalului International de Muzica si Arta Transilvania TiMAF 2014).

Protest impotriva intentiei lui Robert Negoita de a construi o sala polivalenta pe 3.000 mp din Parcul Titan

Un grup de locuitori din cartierul Titan a anuntat ca vor protesta sambata impotriva initiativei Primariei sectorului 3 de a construi o sala polivalenta pe 3. 000 mp din parcul IOR. Protestul a fost anuntat pe Facebook, iar pana acum si-au anuntat prezenta aproape 300 de persoane. Cetatenii au trimis si o scrisoare deschisa primarului sectorului 3, Robert Negoita, cerandu-i acestuia sa renunte la proiect si acuzandu-l ca nu si-a respectat promisiunile electorale.

Cum sa ai mai multi spectatori in poza la un eveniment? ii clonezi in Photoshop. Organizatorii: A fost o gluma

Imagini cu spectatori clonati intr-o sala de spectacole din Cluj a devenit virala in mediul online. Fotografiile au fost postate pe pagina de Facebook a Diesel Events, organizatorii primei editii a Cluj International Jazz Festival.

Crucea Tineretului a ajuns la Cluj-Napoca

Un eveniment religios deosebit de important pentru comunitatea catolica din Cluj este in plina desfasurare. Tinerii din Cluj au intampinat, duminica seara, Crucea Tineretului. Este vorba de o cruce sfintita in anul 1984 de catre Sfantul Ioan-Paul al II-lea, Papa al Romei, si trimisa in pelerinaj in intreaga lume, pentru a vesti Zilele Mondiale ale Tineretului.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, miting la Cluj. Sunt asteptate mii de persoane din intreg Ardealul

Alegeri prezidentiale 2014. ACL organizeaza sambata, 25 octombrie, un miting electoral in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca. Evenimentul e programat sa inceapa la ora 11. Organizatorii spun ca se asteapta sa participe la miting mii de simpatizanti din toata regiunea.

UPDATE FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, miting la Cluj. Au participat circa 12.000 de persoane din intreg Ardealul

Alegeri prezidentiale 2014. ACL a organizat sambata, 25 octombrie, un miting electoral in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca. Organizatorii spun ca la eveniment au participat circa 18. 000 de simpatizanti din toata regiunea.

Profi continua extinderea: un nou magazin la Cluj-Napoca, ajungand la o retea de 255 de unitati

Retailerul Profi a deschis un supermarket la Cluj-Napoca si a ajuns astfel la 15 magazine in acest oras si 255 la nivel national.

Un vanator din Cluj si-a pierdut viata dupa ce a nimerit in bataia pustii. Cel care a tras a fost prietenul lui

Un fost militar din Cluj a murit dupa ce a fost impuscat din greseala de un prieten la vanatoare. Barbatul care l-a ucis spune ca l-a confundat cu un mistret. Cei care ii cunosteau nu inteleg cum a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )