Libnet.ro
UNICEF

20:30

Salariatii din primarii si consilii judetene ameninta cu greva generala din 19 iulie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salariatii din primarii si consilii judetene ameninta cu greva generala din 19 iulie

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA) a inaintat Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice o notificare privind declansarea conflictului de munca la nivelulul sectorului de activitate pe care il reprezenta, ca urmare a refuzului Guvernului Romaniei de a solutiona revendicarile salariatilor din primariile si din consiliile judetene. continuă pe Ziarul Bursa

Salariatii din primarii si din consilii judetene ameninta cu greva generala din 19 iulie

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA) a inaintat Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice o notificare privind declansarea conflictului de munca la nivelulul sectorului de activitate pe care il reprezenta, ca urmare a refuzului Guvernului Romaniei de a solutiona revendicarile salariatilor din primariile si din consiliile judetene.

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie anunta greva generala

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie anunta greva generala in iulie ca urmare a refuzului Guvernului Romaniei de a solutiona revendicarile salariatilor din consiliile judetene si primariile. Ministerul Muncii fiind deja.

Sindicalistii din administratie ar putea intra in greva generala, in luna iulie

Sindicalistii din administratie ar putea intra, in luna iulie, in greva generala, fiind nemultumiti de Legea salarizarii bugetare. Astfel, angajatii din primarii si consilii judetene se considera discriminati, in raport cu cei din administratia centrala.

Greva generala in primarii: Angajatii din administratia publica se simt discriminati in raport cu cei din administratia centrala

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FSNA) a anuntat ca angajatii din primarii si consilii judetene vor face greva generala timp de o ora pe 5 iulie, urmand sa reia greva pe tot.

Oamenii care vor conduce judetele tarii. Cate Consilii Judetene vor avea in frunte politicieni din PSD

Social-democratii vor conduce peste 25 de Consilii Judetene, in timp ce liberalii cu greu vor putea sa construiasca o majoritate in noua judete. De asemenea, in functie de negocierile purtate, UDMR poate fi ajutat sa aiba presedinti la patru Consilii Judetene.

Functionarii publici anunta greva generala pentru luna iulie

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA) anunta ca functionarii publici vor intra in luna iulie in intra in greva ca urmare a refuzului Guvernului Romaniei de a solutiona revendicarile salariatilor din primariile si consiliile judetene. Ministerul Muncii a fost deja informat cu privire la declansarea conflictului de munca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2234 seconds )