Libnet.ro
UNICEF

09:45

Samsung Galaxy Note 12.2 este urmatoarea tableta a sud-coreenilor

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 12.2 este urmatoarea tableta a sud-coreenilor

Vehiculata de aproximativ doua luni, Galaxy Note 12. 2 este prima tableta a sud-coreenilor de la Samsung cu o diagonala atat de mare. Cu numele de cod SM-P900, in imaginea de mai sus este prima tableta cu o diagonala de 12,2 inci creata de Samsung. Face parte din seria de produse Galaxy Note si se vehiculeaza ca s-a aflat in teste de mai multe luni. Din pacate, pana la un anunt oficial, este imposibil de verificat autenticitatea imaginii. Se pare ca []. continuă pe Playtech

Noul phablet Samsung a primit o data de livrare: Galaxy Note 3 e posibil sa ajunga la utilizatori la finalul lunii septembrie

Samsung Galaxy Note 3 va fi anuntat in aproximativ o saptamana. Exista deja o imagine mai buna cu acest produs al Samsung si cateva detalii in ceea ce priveste livrarea catre clienti.

Noi detalii despre primul smartwatch Samsung Galaxy Gear

Desi sunt sanse foarte mari ca Galaxy Gear sa fie lansat in cadrul evenimentului de pe 4 septembrie de la Berlin, acum il vedem prima oara in imagini. Aparent, cei de la VentureBeat, prin intermediul unor circumstante extraordinare, au reusit sa puna mana zilele trecute pe primul ceas inteligent al celor de la Samsung. Desi nu au reusit sa faca poze la dispozitivul cu care s-au jucat, au imortalizat macar cateva cadre dintr-un film de prezentare intern al sud coreenilor.

FOTO IFA 2013: Samsung Galaxy Gear apare in primele poze neoficiale. Tot ce se stie despre telefonul de la-ncheietura

Samsung isi va lansa la targul de tehnologie IFA 2013 un ceas inteligent denumit pana acum Galaxy Gear. Era la stadiul de zvon pana acum cateva saptamani si acum apare in imagini neoficiale. Va avea o autonomie cat pentru toata ziua si o camera foto de 4 megapixeli.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )