Libnet.ro
UNICEF

08:00

Samsung Galaxy Note 4 va avea functii noi pentru cititorul de amprente

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 4 va avea functii noi pentru cititorul de amprente

Galaxy S5 a fost primul smartphone de la producatorul sud-corean care a fost dotat cu un cititor de amprente. Tehnologia va ajunge si pe noul Samsung Galaxy Note 4, insa va fi imbunatatita. Potrivit unei surse citate de SamMobile, Samsung Galaxy Note 4 va integra o solutia numita Synaptics Natural ID, la fel ca si Galaxy S5 si Galaxy Alpha. Asta inseamna ca pentru ca scanerul sa functioneze, utilizatorul va trebui sa-si gliseze degetul pe butonul de home. Tehnologia s-a []. continuă pe Playtech

Samsung, clip oficial pentru Galaxy Note 4 [VIDEO]

Dupa numeroase sesiuni de zvonuri pe marginea Galaxy Note 4, cei de la Samsung au lansat un teaser oficial pentru respectivul aparat. Respectand o traditie inceputa in urma cu patru ani, cei de la Samsung vor anunta oficial la IFA 2014, in cadrul unei conferinte programate pentru 3 septembrie, noul Galaxy Note 4. Exista foarte multe zvonuri in aceasta directie, iar un teaser lansat zilele trecute, pe care il puteti viziona mai jos, nu face decat sa intareasca si mai [].

Samsung pregateste cel mai mare televizor flexibil pentru IFA 2014

Pentru ca au concurenta pe segmentul televizoarelor curbate, cei de la Samsung vor sa iasa in evidenta prin TV-uri flexibile. Dupa ce a facut valuri la CES in Las Vegas cu o serie impresionanta de Smart TV-uri 4K de dimensiuni generoase, Samsung si-a propus sa repete impactul si la IFA 2014, cu noi modele din aceeasi gama. Producatorul coreean a confirmat deja intr-un cadru oficial ca va infatisa la Berlin ,,cel mai mare Ultra HD TV flexibil din lume. Daca [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )