Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy Note 9 nu va aduce o functie mult-asteptata

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 9 nu va aduce o functie mult-asteptata

Samsung Galaxy Note 9 mai are vreo jumatate de an pana la lansare, dar se pare ca stim deja ce ii va lipsi viitorului smartphone. Samsung Galaxy S9 s-a lansat deja si a venit fara o functie pe care multi au asteptat-o: senzorul de amprenta integrat in ecran. Cei de la Synaptics au reusit sa []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S9 te scaneaza rapid, dar e loc de mai bine

Samsung Galaxy S9 are un sistem de scanare destul de rapid pentru a-ti debloca telefonul, dar securitatea ar putea fi ceva mai buna decat acum. Noul sistem de securitate de pe Samsung Galaxy S9, Intelligent Scan, combina recunoasterea faciala cu scanarea irisului pentru a-ti debloca smartphone-ul. Compania spune ca Intelligent Scan poate debloca telefonul in [].

Samsung Galaxy S9 nu are cititor de amprenta in ecran: care este motivul oficial

Samsung Galaxy S9 a fost unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale acestui inceput de an, dar asta nu inseamna ca telefonul este perfect si nu a lasat loc de mai bine. Au trecut doar cateva saptamani de la lansarea oficiala a Samsung Galaxy S9 si aflam in continuare noii detalii despre terminalul de top [].

Samsung Galaxy S9: ce impresii iti lasa la prima vedere

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat pe 25 februarie, iar pana pe 16 martie vor fi livrate primele unitati precomandate chiar si in Romania. Daca mai stai pe ganduri, iata ce-ti rezerva telefonul in pachet si cum e la prima vedere. Samsung Galaxy S9e disponibil in doua versiuni: ecran de 5,8 inci si 6,2 inci, [].

Telefoane chinezesti replica la iPhone X si Samsung Galaxy S9

Daca n-ai bani de Samsung Galaxy S9 sau de iPhone X, dar ai vrea un smartphone asemanator cu ele, telefoanele chinezesti sunt solutia. Telefoane chinezesti, clone de Samsung Galaxy S9 Bluboo S8 e prima alegere pe care o poti face daca vrei un telefon care sa semene cu Samsung Galaxy S9. Fireste, specificatiile nu sunt [].

Samsung Galaxy S9 Hands-On Preview. Un telefon cuminte

Astazi am pus pentru prima oara mana pe aclamatul Samsung Galaxy S9, noul flagship al celor de la Samsung. Prima impresie este cea a unui telefon foarte reusit, construit premium, care se aseaza foarte cuminte in mana. La fel ca si Galaxy S8.

24 IT. Punctele tari si slabe ale noului Samsung Galaxy S9

In era in care telefoanele au deja ecrane generoase, sunt subtiri si au procesoare care concureaza laptop-uri este din ce in ce mai greu pentru producatorii de telefoane mobile sa ne uimeasca. in aceste.

Subiectul DNA-Kovesi trebuie inchis, nu mai are rost sa-l discutam

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi ca, din moment ce nu se mai poate face nimic, subiectul legat de DNA si de schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi trebuie inchis asa cum e in acest moment, informeaza Agerpres.

Kelemen Hunor: Subiectul DNA-Kovesi trebuie inchis, nu mai are rost sa-l discutam

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, pentru Agerpres, ca, din moment ce nu se mai poate face nimic, subiectul legat de DNA si de schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi trebuie inchis asa cum e in acest moment.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )