Libnet.ro
UNICEF

13:00

Samsung investeste peste 14 miliarde dolari pentru constructia celei mai mari uzine de procesoare in Coreea de Sud

B1 B1,
Samsung investeste peste 14 miliarde dolari pentru constructia celei mai mari uzine de procesoare in Coreea de Sud

Samsung Electronics anunta ca va investi 14,7 miliarde de dolari in Coreea de Sud pentru a construi cea mai mare uzina de chip-uri din lume. Uzina va fi situata, in orasul Pyeongtaek, la 75 de kilometri de. continuă pe B1

Samsung anunta ca va investi peste 14 miliarde dolari pentru constructia celei mai mari uzine de procesoare

Samsung Electronics anunta ca va investi 14,7 miliarde dolari in Coreea de Sud pentru a construi cea mai mare uzina de chip-uri din lume, proiect ce va crea 150. 000 de locuri de munca, scrie Reuters. Uzina va fi situata la 75 km de Seul, constructia va incepe in 2015, iar productia, in 2017.

Facebook a obtinut condamnari de 2 miliarde dolari pentru Like-uri platite

Reteaua sociala online Facebook a anuntat vineri ca si-a inasprit lupta impotriva celor care stimuleaza cu mijloace financiare numarul de Like-uri date pe un cont, declarand ca a obtinut condamnari in instanta pentru astfel de actiuni de aproape 2 miliarde de dolari.

Samsung, investitie de 15 MLD. $ intr-o fabrica de cipuri din Coreea de Sud

Samsung Electronics , unul dintre cei mai mari producatori de electronice la nivel global, si-a bugetat o investitie de 14,7 miliarde de dolari pentru constructia unei fabrici de cip-uri in Coreea de Sud.

STIHL Romania investeste peste 3 milioane de euro in dezvoltarea retelei de dealeri

Compania STIHL Romania isi redefineste conceptul de magazin, prin dezvoltarea unui concept nou de spatiu comercial, un asa numit flagship store, care va fi implementat pana la sfarsitul lui 2015 la nivelul dealerilor, investitie in valoare de peste 3 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )