Libnet.ro
UNICEF

09:30

Samsung a lansat trei noi accesorii pentru modelele Galaxy S7 si S7 Edge

Playtech Playtech,
Samsung a lansat trei noi accesorii pentru modelele Galaxy S7 si S7 Edge

Samsung a lansat trei accesorii smart, toate compatibile cu smartphone-urile Galaxy S7 si Galaxy S7 edge. Lansata in luna iunie, noua bratara smart Gear Fit2 te ajuta sa iti urmarestiprogresul prin antrenamente si notificari. Oferind o imagine holistica a intregii activitati, Gear Fit 2 poate monitoriza nu doar pulsul inimii, ci si nivelul de stres []. continuă pe Playtech

Noi reguli pentru integrarea refugiatilor, in Germania

Germania s-a dotat joi cu o lege care stabileste regulile pentru integrarea refugiatilor, drepturile si obligatiile lor, in urma sosirii a peste un milion de migranti in aceasta tara anul trecut, relateaza DPA si AFP. Textul, adoptat de camera inferioara a parlamentului federal german Bundestag) si care urmeaza sa fie validat definitiv vineri in Bundesrat camera legislativa superioara), constituie o premiera in Germania. Principalele dispozitii ale legii sunt cunoscute inca de la finalul lunii aprilie. intre alte masuri, autoritatile germane vor atribui un loc de rezidenta solicitantilor de azil recunoscuti, pentru a-i repartiza mai bine pe teritoriu si a evita astfel crearea de ghetto-uri. in cazul infractiunilor comise de solicitanti de azil, sunt prevazute penalitati si sanctiuni. Germania nu va acorda dreptul de sedere pe termen lung refugiatilor care nu vor face eforturi suficiente pentru a se integra, in special prin invatarea limbii germane. Stapanirea limbii este necesara si pentru o sedere temporara in Germania, mentioneaza noul text legislativ.

CAF a finalizat livrarea a opt noi trenuri pentru Metrorex

Metrorex a introdus in circulatie ultimul tren din seria de opt noi garnituri de metrou livrate pentru Bucuresti de compania spaniola Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF).

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )