Libnet.ro
UNICEF

23:00

SANCTIUNI dupa moartea copilului diagnosticat gresit cu enterocolita

Antena3 Antena3,
SANCTIUNI dupa moartea copilului diagnosticat gresit cu enterocolita

Autoritatile au luat primele sanctiuni, in urma decesului unui copil de opt ani, la Spitalul Municipal Curtea de Arges, diagnosticat gresit cu enterocolita. Baiatul in varsta de opt ani din. continuă pe Antena3

Explicatii dupa moartea copilului diagnosticat gresit la Spitalul de la Curtea de Arges: Medicul nu a cerut o radiologie, desi exista un cabinet in spital, care functioneaza si sambata (VIDEO)

Un reprezentant al Spitalului Municipal de la Curtea de Arges, unde un copil de opt ani a murit, fiind diagnosticat gresit de medic, a afirmat ca exista in spital un cabinet de radiografie care functioneaza si.

Sanctiuni in cazul copilului care a murit dupa ce a fost diagnosticat gresit: Medicii responsabili, suspendati pe perioada anchetei. Spitalul, amendat cu 10.000 de lei

Au aparut primele sanctiuni la spitalul din Curtea de Arges dupa ce un copil de 8 ani a murit pentru ca a fost diagnosticat gresit. Medicii responsabili au fost suspendati pe perioada anchetei, iar spitalul a fost.

Ancheta la Spitalul din Curtea de Arges, dupa moartea unui copil

Directia de Sanatate Publica DSP) Arges s-a autosesizat si a deschis o ancheta, iar Colegiul Medicilor va face, deasemenea, verificari in cazul copilului de opt ani, diagnosticat cu enterocolita, care a murit la spitalul din Curtea deArges, la o zi de la internare, relateaza Mediafax.

Doua anchete au fost deschise dupa ce un copil, diagnosticat gresit, a murit in spitalul de la Curtea de Arges (VIDEO)

Ministerul Sanatatii face controale la Spitalul Municipal de la Curtea de Arges unde un copil a murit din cauza ca a fost diagnosticat gresit de medici, informeaza B1 TV. La internare, pacientul a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )