Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce sanctiuni risca cei care incalca legea antifumat din martie. Un sfert din populatia Romaniei fumeaza

Adevărul Adevărul,
Ce sanctiuni risca cei care incalca legea antifumat din martie. Un sfert din populatia Romaniei fumeaza

Cei care vor incalca legea antifumat, care ar putea intra in vigoare din martie, risca amenzi de pana la 500 de lei. Amenzi si mai usturatoare vor primi cluburile, barurile sau restaurantele care se sustrag de la aplicarea legii. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana propune o revizuire majora a procedurilor de omologare a vehiculelor si doreste sa poata aplica sanctiuni financiare celor care incalca regulile

Ca urmare a scandalului Volkswagen, Comisia Europeana a propus miercuri o reviziuire de amploare a procedurilor de omologare a vehiculelor in UE, dorinta Bruxelles-ului fiind sa aiba puteri sporite de supraveghere si de aplicare de sanctiuni, pentru a corecta erorile din sistem. Comisia ar vrea sa aiba dreptul sa impuna amenzi administrative de pana la 30. 000 euro pentru fiecare exemplar care incalca normele, iar sanctiunile s-ar putea aplica si institutiilor care se ocupa de teste. Comisia vrea sa aiba dreptul de a controla vehicule aflate in circulatie si de a le testa in propriul laborator de cercetare. CE vrea sa aiba in viitor si dreptul sa ordone rechemari.

Legea antifumat, declarata constitutionala, dupa o decizie unanima. Cand va intra in vigoare

Legea antifumat este constitutionala, au decis miercuri judecatorii CCR in unanimitate, respingand sesizarea formulata de 33 de senatori, care au sustinut ca, prin definirea spatiului public inchis, acest act normativ introduce o forma de discriminare.

Legea antifumat este constitutionala

Legea antifumat este constitutionala, au decis ieri, in unanimitate, judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei, respingand o sesizare formulata de 33 de senatori impotriva actului normativ. Parlamentarii au sustinut in decembrie anul trecut ca prin definirea spatiului public inchis ca orice spatiu destinat utilizarii colective, indiferent de forma de proprietate, actul normativ introduce o forma de discriminare.

Presedintele CCR: Ma las de fumat in spatiile publice cand intra in vigoare legea antifumat

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat, miercuri, ca va renunta la fumatul in spatii publice, daca legea antifumat va intra in vigoare.

CCR: Legea antifumat e constitutionala

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea privind legea care interzice fumatul in spatiile publice. La sfarsitul lunii decembrie, senatorii din mai multe grupuri parlamentare au formulat o.

Legea antifumat incinge spiritele. Contestatia ajunge pe masa CCR

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea privind legea care interzice fumatul in spatiile publice. La sfarsitul lunii decembrie, senatorii din mai multe grupuri parlamentare au formulat o.

UPDATE: CCR: Legea antifumat este constitutionala

Legea care interzice fumatul in spatii publice a fost declarata constitutionala, miercuri, dupa ce CCR a respins contestatia senatorilor.

Secretele afacerilor de succes. Ce fac antreprenorii inteligenti si ce omit cei care esueaza

Desi salariul mediu din Romania creste mai lent decat ne pot pacali cifrele PIB8208;ului romanesc, in tara noastra apar tot mai multe afaceri de succes, iar companiile sunt din ce in ce mai dispuse sa aplice o serie de strategii menite sa le.

ANAF: Utilizarea codului de TVA de catre cei care fraudeaza bugetul prin firme fantoma. Primul exemplu

In urma cu 10 zile, seful ANAF, Gelu Diaconu, promitea prezentarea unor cazuri si scheme de fraudare a bugetului de stat de catre firme din categoria marilor contribuabili. Luni, ANAF a publicat pe pagina de Facebook primul asemenea exemplu. Inspectorii antifrauda au identificat si stabilit un prejudiciu de peste 24 milioane euro, reprezentand taxa pe valoarea adaugata aferenta comercializarii de legume si fructe catre marile lanturi de retail Carrefour, Lidl, Metro, Selgros, Billa, Real, Cora, Mega Image) din 2012 pana in 2014.

Cum raspunde presedintele Francois Hollande inregistrarii difuzate de SI, in care apar autorii atentatelor din Paris

Presedintele francez Francois Hollande a declarat, luni, ca nicio amenintare a gruparii Stat Islamic nu va face Franta sa aiba indoieli asupra masurilor luate pentru combaterea terorismului, ca urmare a inregistrarii difuzate, duminica, de gruparea jihadista, in care sunt prezentati noua dintre autorii atentatelor din 13 noiembrie, din Paris.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )