Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sandor Egervari, selectioner Ungaria: Fanii romani sunt capabili sa creeze o atmosfera infernala. Ne asteptam la orice din partea lor!

Adevărul Adevărul,
Sandor Egervari, selectioner Ungaria: Fanii romani sunt capabili sa creeze o atmosfera infernala. Ne asteptam la orice din partea lor!

Selectionerul Sandor Egervari se teme ca fanii romani ar putea tulbura linistea jucatorilor sai inaintea meciului dintre Romania si Ungaria, dar, chiar si in asemenea conditii, tehnicianul maghiar le-a transmis jucatorilor ca nu concepe alt rezultat la Bucuresti decat victoria. continuă pe Adevărul

Selectioner Ungaria: Fanii romani sunt capabili sa creeze o atmosfera infernala. Ne asteptam la orice din partea lor!

Selectionerul Sandor Egervari se teme ca fanii romani ar putea tulbura linistea jucatorilor sai inaintea meciului dintre Romania si Ungaria, dar, chiar si in asemenea conditii, tehnicianul maghiar le-a transmis jucatorilor ca nu concepe alt rezultat la Bucuresti decat victoria.

UPDATE inca un accident pe o autostrada din Ungaria: trei romani sunt in stare foarte grava. Raed Arafat: nu se impune transferul lor in Romania

Trei romani se afla internati in stare grava intr-un spital din Ungaria, dupa ce, in noaptea de sambata spre duminca, soferul masinii in care se aflau a adormit la volan si a intrat pe contrasens, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Selectionerul Ungariei: Fanii romani vor face o atmosfera infernala, trebuie insa sa jucam la victorie

Sandor Egervari, selectionerul Ungariei, a vorbit cu presa maghiara despre meciul Ungariei de la Bucuresti. Trebuie sa jucam la victorie, cu toate ca fanii romani vor face o atmosfera infernala. Vom incerca sa ne concentram doar asupra jocului, a precizat Egervari. Meciul Romania - Ungaria va avea loc vineri, de la ora 21:00, pe Arena Nationala.

Nou ACCIDENT RUTIER GRAV in Ungaria. Mai multi romani sunt RANITI

Patru romani au fost implicati intr-un accident grav de circulatie pe autostrada M43 din Ungaria, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce soferul a adormit la volan, trei dintre romani aflandu-se.

Un nou accident pe o autostrada din Ungaria: patru romani, in stare foarte grava

Patru romani se afla internati in stare grava intr-un spital din Ungaria, dupa ce, in noaptea de sambata spre duminca, soferul masinii in care se aflau a adormit la volan si a intrat pe contrasens, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Nou accident rutier in Ungaria: Trei romani, in stare grava

Un nou accident rutier s-a produs inUngaria, pe autostrada M43 Szeged-Mako, patru cetateni romani fiind implicati, relateaza B1 TV. Accidentul s-a produs sambata noaptea. Se pare ca soferul a adormit la.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )