Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sangele Papei Ioan Paul al II-lea a fost furat dintr-o biserica italiana. Autoritatile nu exclud implicarea satanistilor!

Antena3 Antena3,
Sangele Papei Ioan Paul al II-lea a fost furat dintr-o biserica italiana. Autoritatile nu exclud implicarea satanistilor!

O sticluta care continea sangele Papei Ioan Paul al II-lea a fost furata dintr-o biserica italiana. Flaconul respectiv a fost sustras din capela bisericii San Pietro della Ienca, situata intr-o regiune. continuă pe Antena3

A fost furata o fiola cu sangele papei Ioan Paul al II-lea

O fiola cu sangele fostului suveran pontif Ioan Paul al II-lea a fost furata dintr-o biserica din centrul Italiei si 50 de carabinieri cerceteaza atent zona pentru a o gasi, anunta Agerpres, dupa un comunicat AFP.

Italia: O fiola cu sangele fostului papa Ioan Paul al II-lea a fost furata dintr-o biserica

O relicva religioasa - o fiola continand sange al fostului papa Ioan Paul al II-lea - a fost furata in urma cu doua zile dintr-o biserica din centrul Italiei, scrie Mediafax. De asemenea, odata cu fiola.

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )