Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sansa uriasa pentru Halep la Cincinnati. Una dintre cele mai tari adversare s-a retras, iar ea ii poate lua locul in top

Adevărul Adevărul,
Sansa uriasa pentru Halep la Cincinnati. Una dintre cele mai tari adversare s-a retras, iar ea ii poate lua locul in top

Simoan Halep va debuta azi in turneul de la Cincinnati, unde o va intilni in turul al doilea pe Kristien Mladenovici. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai rare masini din lume s-a vandut pentru 13,75 milioane de dolari

Una dintre cele mai rare masini din lume, un McLaren F1 LM, a fost vanduta recent de casa Sothebys. Cineva a platit 13,75 milioane de dolari pentru bijuteria coroanei dintr-o colectie intreaga de.

Simona Halep a depasit una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a depasit suma de noua milioane de dolari obtinuta din tenis, dupa ce a disputat, duminica, finala Rogers Cup. Halep a primit suma de 227. 640 de dolari dupa finala de la.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

Franta: Una dintre cladirile Castelului Versailles ar putea deveni hotel

Una dintre cladirile castelului Versailles ar putea gazdui un hotel pentru cresterea veniturilor. O cerere discreta de oferte a fost lansata de administratia de la Versailles. Aceasta incearca sa incheie un.

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times.

Palatul Versailles ar putea gazdui un hotel de lux intr-una dintre cladirile sale

Castelul Versailles, una dintre cele mai vizitate institutii muzeale din Franta si printre cele mai cunoscute in strainatate, ar putea gazdui un hotel de lux intr-una dintre cladirile sale, in incercarea de a-si creste veniturile, potrivit Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )