Libnet.ro
UNICEF

19:00

Saptamana aceasta incep cele mai mari exercitii militare navale China-Rusia

Adevărul Adevărul,
Saptamana aceasta incep cele mai mari exercitii militare navale China-Rusia

Oficialii din China au anuntat marti ca tara lor se va alatura Rusiei in cadrul celor mai complexe exercitii navale sustinute alaturi de o tara straina. Exercitiile sunt programate pentru sfarsitul acestei saptamani, a transmis agentia de stiri Associated Press. continuă pe Adevărul

Cum a pus un evreu apropiat Mossadului mana pe una dintre cele mai mari comori din Africa

Unul dintre cele mai mari zacaminte de minereu de fier din lume se afla intr-un lant muntos ascuns in Guinea. Initial, cea mai mare companie miniera din lume, Rio Tinto, castigase dreptul de a exploata aceste resurse. Autoritatile din Guinea au retras insa licenta si au decis sa dea drepturi exclusive unei companii care nu a mai lucrat niciodata in sectorul minier, dar care este controlata de cel mai bogat israelian.

Una dintre cele mai mari retele de magazine din Ucraina si Republica Moldova se extinde si la Tiraspol

Reteaua ucraineana de supermarkete si hipermarkete Fourchette anunta ca, va inaugura in aceasta toamna primul sau supermarket in regiunea transnistreana, unde va trebui sa concureze cu monopolistul local Sheriff.

Secvential: Cele mai mari catastrofe rutiere din istoria Romaniei - Urme sterse rapid cu buldozerele si armele cenzurii

Adrian Ursu a aratat, in editia de duminica a emisiunii Secvential, cum au inteles autoritatile romane sa gestioneze doua evenimente extrem de tragice petrecute pe soselele din Romania: accidentul de la.

Cele mai ample proteste din istoria Egiptului. Ministrul egiptean de Externe a demisionat. Obama, ingrijorat de criza politica din Egipt

14 milioane de egipteni au iesit in strada pana acum, la cele mai mari proteste din istoria tarii. Fara succes insa, deoarece Mohamed Morsi a respins ultimatumul dat de armata, de a cadea la intelegere in.

Cele mai ample proteste din istoria Egiptului. 14 milioane de oameni au iesit in strada

14 milioane de egipteni au iesit in strada pana acum, la cele mai mari proteste din istoria tarii. Fara succes insa, deoarece Mohamed Morsi a respins ultimatumul dat de armata, de a cadea la intelegere in.

Top 10 cele mai bune sfaturi despre sex

Unul dintre cei mai mari inamici a sexului in cuplu este rutina. Tocmai de aceea sfaturile despre sex se bucura de mult interes din partea celor care isi doresc ca relatia lor sa evolueze. Va vom prezenta 10.

Amenzi rutiere mai mari, de la 1 iulie

Incepand de astazi amenzile rutiere vor fi mai mari, plecand de la un punct de amenda de 80 de lei, si nu 75 lei, cat a fost pana in prezent. Punctul de amenda a crescut odata cu majorarea salariului minim pe economie, de la la 750 la 800 de lei.

FOTO: Care sunt cele mai BIZARE bancnote din lume. Unele sunt incredibile!.

Colones din Costa Rica, ngultrum din Bhutan sau tugrik-ul mongol sunt cateva dintre bancnotele care circula pe mapamond si care se pot numi adversari estetici ai celor mai cunoscute hartii-moneda din lume. Unele dintre ele au aspecte exotice, in timp ce altele infatiseaza lideri din secolul XIX sau folosesc culori inedite. Dati click pe fotografiile din galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arata unele dintre cele mai frumoase bancnote care circula in diferite colturi ale lumii.

VIDEO Cele mai indragite imnuri de vara ale tuturor timpurilor

In fiecare vara exista cel putin un cantec care iti este alaturi la fiecare gratar, petrecere sau calatorie cu masina. CNN a alcatuit o lista cu cele mai populare si indragite imnuri ale verii din ultimii ani, imnuri care s-au aflat mult timp in topurile internationale si care au marcat generatii intregi.

Tragedii pe sosele: 19 morti in cele mai grave accidente rutiere din Alba in ultimii 10 ani

Cele mai grave accidente petrecute in Alba in ultimii 10 ani au curmat viata a 19 persoane. Evenimentele au avut loc in 2003, 2010 si 2011. in 2003 au murit 8 persoane, in 2010 au decedat 6 oameni, iar in 2011 au disparut 5 persoane. in toate cele trei accidente vinovati au fost soferii, care nu au respectat regulile elementare de circulatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )