Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sapte ani de inchisoare, pedeapsa fostilor directori de la Electrica Brasov in dosarul prizelor Siemens

Adevărul Adevărul,
Sapte ani de inchisoare, pedeapsa fostilor directori de la Electrica Brasov in dosarul prizelor Siemens

Dupa zece ani de procese, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie s-au pronuntat in dosarul Electrica Brasov. Sentinta instantei supreme este definitiva. continuă pe Adevărul

Doi fosti directori ai Electrica Brasov, condamnati la cate sapte ani de inchisoare cu executare

Constantin Juganaru, fostul director general al Electrica Brasov, si Gheorghe Puscasiu, fostul director economic, au fost condamnati la cate sapte ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care erau acuzati de luare de mita, abuz in serviciu in forma calificata si spalare de bani. Decizia a fost luata de instanta suprema si este definitiva.

Curtea suprema: Doi fosti directori ai Electrica Brasov, condamnati la cate sapte ani de inchisoare cu executare. Decizia este definitiva

Doi fosti directori ai Electrica Brasov au fost condamnati la cate sapte ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care erau acuzati de luare de mita, abuz in serviciu in forma calificata si spalare.

Doi fosti directori ai Electrica Brasov, condamnati la cate sapte ani de inchisoare cu executare

Constantin Juganaru, fostul director general al Electrica Brasov, si Gheorghe Puscasiu, fostul director economic, au fost condamnati la cate sapte ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care erau acuzati de luare de mita, abuz in serviciu in forma calificata si spalare de bani.

Doi fosti directori ai Electrica Brasov, condamnati la cate 7 ani de inchisoare

Constantin Juganaru, fostul director general al Electrica Brasov, si Gheorghe Puscasiu, fostul director economic, au fost condamnati la cate sapte ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care erau acuzati de luare de mita, abuz in serviciu in.

Traian Basescu risca sapte ani de iNCHISOARE

Fostul presedinte Traian Basescu risca pana la sapte ani de inchisoare in dosarul de santaj pe care i l-a deschis senatoarea PSD, Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu va fi audiat miercuri la Parchetul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )