Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sapte dintre agentii de la Politia Pantelimon vor sta dupa gratii 29 de zile

Adevărul Adevărul,
Sapte dintre agentii de la Politia Pantelimon vor sta dupa gratii 29 de zile

Cei sapte agenti din cadrul Politiei Pantelimon saltati miercuri de procurori pentru coruptie vor sta dupa gratii in urmatoarele 29 de zile. Asa au decis joi magistratii Tribunalului Bucuresti care au admis astfel propunerea procurorilor in dosarul in care 11 politisti de la Circulatie si Ordine Publica sunt acuzati de luare de mita, fals si abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Sapte dintre agentii de la Politia Pantelimon cercetati pentru luare de mita, arestati

Sapte dintre agentii de la Politia Pantelimon cercetati pentru luare de mita, fals si abuz in serviciu contra intereselor publice au fost arestati preventiv. Restul de 4 vor fi cercetati in stare de libertate.

Perchezitii la Politia Pantelimon: 11 agenti sunt suspectati ca ar fi luat mita de la soferi

Directia Generala Anticoruptie DGA) face, miercuri, perchezitii la Politia Pantelimon, din cadrul careia 11 agenti sunt suspectati ca ar fi luat mita de la soferi.

Perchezitii la Politia Pantelimon: 10 agenti sunt suspectati ca ar fi luat mita

Directia Generala Anticoruptie DGA) face, miercuri, perchezitii la Politia Pantelimon, din cadrul careia 10 agenti sunt suspectati ca ar fi luat mita.

Cutremur la Politia Pantelimon. 11 agenti saltati de mascati, din care sapte retinuti pentru mita

Este cutremur la sectia de politie din Pantelimon. Sapte politisti au fost retinuti pentru 24 de ore si ar putea fi arestati astazi, fiind acuzati ca obisnuiau sa ia mita de la soferii pe care ii opreau.

Cum arata unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi europene dupa investitii de peste jumatate de MLD. euro

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Europa dupa numarul de pasageri, a beneficiat de un program de investitii in valoare de 580 milioane de euro. Iata cum arata dupa modernizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )