Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sapte noi decese cauzate de coronavirus. 1333 de oameni au murit pana acum in Romania

Antena3 Antena3,
Sapte noi decese cauzate de coronavirus. 1333 de oameni au murit pana acum in Romania

Sapte noi decese provocate de coronavirus au fost confirmate in aceasta seara de INSP. Bilantul a ajuns la 1333 de morti in Romania. continuă pe Antena3

Alte doua decese cauzate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 1.318

Inca doua persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati ajungand la 1. 318, fiind vorba de doua femei din judetul Suceava, informeaza, sambata, Grupul de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. Bilantul victimelor a ajuns la 1333, in Romania

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica, 11 noi decese ale unor pacienti testati pzitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Astfel, la nivel national, bilantul victimelor a ajuns la.

inca 8 decese cauzate de coronavirus. Cea mai tanara victima, un barbat de 38 de ani. Bilantul epidemiei in Romania a ajuns la 1.316 de morti

UPDATE, 5 iunie, ora 20. 20: Autoritatile au anuntat, vineri seara, decesul a inca unui pacient infectat cu coronavirus. Este vorba despre un barbat de doar 38 de ani, din judetul Neamt. Acesta a murit pe 2.

CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. in total, 1299 de romani au murit de la debutul epidemiei

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat trei noi decese ale unor pacienti cu COVID-19. Este vorba despre trei barbati din judetele Ilfov, Tulcea si Suceava. Victimele aveau varste cuprinse intre 67 si 81 de.

inca sapte persoane infectate cu noul coronavirus au murit.Bilantul a ajuns la 1.333

Inca sapte persoane infectate cu coronavirus au murit, a anuntat, duminica seara, Institutul National de Sanatate Publica INSP). Victimele sunt doua femei si cinci barbati, cu varste cuprinse intre 44 si 80 de ani. Bilantul ajunge astfel la 1. 333 de decese.

Sapte noi decese in randul pacientilor Covid-19. Bilantul deceselor a ajuns la 1.315

Bilantul total al deceselor in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns vineri dupa-amiaza la 1. 315, dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte sapte decese. Este vorba de persoane peste 69 de ani, toate cu prezentand comorbiditati.

CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. Bilantul victimelor a ajuns la 1326, in Romania

Inca patru pacienti testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus au decedat, anunta, duminica, Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre o femeie si trei barbati, cu varste cuprinse intre 57.

Noi decese din cauza COVID-19, anuntate sambata in Romania

Doua decese noi au fost anuntate sambata in Romania, in urma infectarii cu COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )