Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sapte persoane au fost ranite intr-un accident produs intre Tulcea si Agighiol

Adevărul Adevărul,
Sapte persoane au fost ranite intr-un accident produs intre Tulcea si Agighiol

Un microbuz plin cu pasageri s-a izbit in aceasta dimineata de un copac pe drumul care leaga Tulcea de Agighiol. Din fericire, nu a murit nimeni. continuă pe Adevărul

Tanzania. 41 de persoane au murit intr-un accident de circulatie

Cel putin 41 de persoane si-au pierdut viata si alte cateva au fost ranite dupa ce un autocar plin s-a ciocnit frontal cu un trailer pe o sosea aglomerata din sud-vestul Tanzaniei, relateaza Reuters. Teribilul.

SUA: Circa 55 de persoane au fost ranite in accidentul dintre un tren si un tir

Cel putin 55 de persoane au fost ranite in accidentul care a avut loc, luni, in statul North Carolina, dupa ce un tren de pasageri a lovit un tir cu remorca transmite Mediafax.

Timis: Doi tineri au murit intr-un accident de masina

Doi tineri au murit, joi dimineata, in urma unui accident produs la iesirea din orausl Buzias, judetul Timis, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un camion, potrivit Mediafax.

EXPLOZIE puternica la un Mall din Rusia. O persoana a murit, 13 au fost ranite grav. Cel putin 300 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

O persona a murit si cel putin 13 au fost ranite grav dupa o explozie puternica produsa in urma cu cateva minute la un centru comercial din orasul Kazan, Rusia. Alte cel putin 300 de persoane au fost.

VIDEO Un agent de paza care intra in schimbul de noapte a murit intr-un accident rutier, produs langa Buzau

Un grav accident de circulatie a avut loc, luni seara, pe DN 2 E 85, intre Potarnichesti si Gura Calnaului, judetul Buzau. Un barbat de 59 de ani, din municipiul Buzau, a fost accidentat mortal de un bolid, condus de un sofer in varsta de 34 de ani din localitatea Vintila Voda.

Circa 5 hectare din Delta Bucurestiului au fost distruse intr-un incendiu izbucnit miercuri. Zona, ce urmeaza sa capete statutul de arie protejata, este distrusa zilnic sub ochii ingaduitori ai autoritatilor

Un incendiu a izbucnit miercuri, in jurul ore 14. 00, si a distrus circa 5 hectare din Delta Bucurestiului, aflata in albia fostului lac Vacaresti. Reaminitim ca zona este in curs de a fi desemnata arie naturala protejata. In ultimele luni, zona a fost distrusa sistematic de incendii, au fost pusi la pamant zeci de arbori, se arunca tone de deseuri, iar pasarile sunt braconate.

Realizatorul TV Rares Bogdan ar fi fost interceptat intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani: Ponta nu uita si nu iarta. incearca sa ma scoata din dispozitiv

Realizatorul Reallitatea Tv Rares Bogdan a fi fost interceptat in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani privind preluarea postului Realitatea TV de catre Schwartzenberg, potrivit unor documente citate de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )