Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sapte trenuri au fost anulate din cauza gerului

România Liberă România Liberă,
Sapte trenuri au fost anulate din cauza gerului

Sapte trenuri au fost anulate joi dimineata din cauza temperaturilor foarte scazute. continuă pe România Liberă

Gerul a pus stapanire pe toata tara. Sapte trenuri au fost deja anulate

Sapte trenuri au fost deja anulate din cauza vremii deosebit de reci, potrivit CFR Calatori. Asta dupa ce meteorologii au emis Cod galben de ger, valabil in 36 de judete din tara incepand de joi. Temperaturile vor ajunge pana la - 28 de grade Celsius.

Mai multe trenuri, anulate din cauza ninsorii si viscolului

Mai multe trenuri care ar fi trebuit sa circule, luni, pe rute care leaga orase din judetul Constanta cu alte localitati din tara au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea.

Sapte trenuri anulate an aceasta dimineata, din cauza gerului

Un numar de sapte trenuri erau anulate in aceasta dimineata din cauza temperaturilor foarte scazute, potrivit unui comunicat al CFR Calatori.

Consumul de energie electrica a atins un nivel record din cauza gerului

Consumul national de energie electrica a crescut in ultimele zile, din cauza gerului, la niveluri record de peste 9. 400 de MW, potrivit datelor Transelectrica, in conditiile in care, intr-o zi normala de iarna, consumul nu depaseste 9. 000 de MW, anunta Agerpres.

CFR Calatori: 12 trenuri, anulate din cauza vremii

Mai multe trenuri au fost anulate, luni dimineata, din cauza conditiilor de vant puternic si ninsori abundente, care ingreuneaza circulatia feroviara.

MAE: Atentionare de calatorie - Sute de zboruri anulate din cauza vremii, la Istanbul

Companiile turcesti care opereaza din Istanbul au anuntat anularea pentru zilele de luni si marti a sute de zboruri interne si externe, din cauza vremii nefavorabile, informeaza o alerta de calatorie a .

Atentionare de calatorie: Sute de zboruri anulate din cauza vremii, la Istanbul

Companiile turcesti care opereaza din Istanbul au anuntat anularea pentru zilele de luni si marti a sute de zboruri interne si externe, din cauza vremii nefavorabile, informeaza o alerta de calatorie a Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Bolnavi de la Psihiatrie au fost externati din cauza frigului din spital

Mai multi pacienti de la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Campulung Moldovenesc au fost externati mai devreme.

CFR: Trei trenuri pe ruta Targoviste - Titu, scoase din circulatie, din cauza gerului

Gerul naprasnic afecteaza si mersul trenurilor. Potrivit CFR, din cele 1. 200 de trenuri pe care le are in trafic pe caile ferate ale tarii, vor fi scoase din circulatie un numar de 18 garnituri, Inter Regio si Regio, din cauza gerului.

Trenuri spre Targoviste, anulate sau cu intarzieri mari, din cauza zapezii

CFR anunta ca 39 de trenuri au fost anulate din cauza viscolului si le transmite pasagerilor sa plece la drum doar daca este necesar. Compania anunta ca traficul feroviar la aceasta ora se desfasoara in conditii de ninsoare viscolita si rafale puternice de vant, de pana la 80 de kilometri la ora, graficul trenurilor fiind adaptat pentru a asigura legatura pe calea ferata cu toate centrele urbane, indeosebi cu cele din sud-estul tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )