Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sapte Tururi de minciuna: de ce ar trebui ca Turul Frantei sa ramana fara invingatori intre 1999 si 2005

Online Sport Online Sport,
Sapte Tururi de minciuna: de ce ar trebui ca Turul Frantei sa ramana fara invingatori intre 1999 si 2005

Organizatorii Turului Frantei au anuntat prin vocea directorului Christian Prudhomme ca respecta decizia Uniunii Cicliste Internationale de a-l deposeda pe americanul Lance Armstrong de cele sapte Tururi castigate in mod fraudulos intre 1999 si 2005. Cum nici ceilalti rutieri aflati pe podium in respectivul interval nu s-au dovedit mai curati, cu o singura exceptie, Prudhomme solicita ca cele sapte victorii sa ramana neacordate. Onlinesport. ro va propune mai jos o analiza a celor opt rutieri care ar putea fi declarati invingatori la masa verde si trecutul lor tenebros in ceea ce priveste afacerile de dopaj. continuă pe Online Sport

Lance Armstrong a ramas fara cele sapte Tururi ale Frantei

Lance Armstrong a fost deposedat de cele sapte Tururi ale Frantei castigate intre 1999 si 2005, relateaza sursele de presa.

OFICIAL: Lance Armstrong a ramas fara cele sapte Tururi ale Frantei

Lance Armstrong a fost deposedat de cele sapte Tururi ale Frantei castigate intre 1999 si 2005, informeaza Gazzetta dello Sport. Aceasta decizie a fost luata dupa ce UCI Uniunea Ciclista Internationala) a subscris la pozitia USADA Agentia Americana Anti-Doping), cea care intocmise un dosar de peste 1000 de pagini in care se demonstra ca Lance s-a dopat de-a lungul carierei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )