Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sapte victime in urma unui accident pe Mesteacan. Doi adulti si un copil, decedati

Adevărul Adevărul,
Sapte victime in urma unui accident pe Mesteacan. Doi adulti si un copil, decedati

Un accident deosebit de grav a avut loc azi noapte in Pasul Mesteacan. Un autoturism cu sase pasageri a fost izbit violent de un tir care a trecut pe contrasens. Doi adulti si un copil au murit pe loc, iar alte doua persoane adulte si o fata de 13 ani au fost transportate la spital. Soferul tirului, cea de-a saptea victima, a refuzat transportul la spital. continuă pe Adevărul

Sapte victime in urma unui accident pe Mesteacan. Doi adulti si un copil au murit

Un accident deosebit de grav a avut loc azi noapte in Pasul Mesteacan. Un autoturism cu sase pasageri a fost izbit violent de un tir care a trecut pe contrasens.

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in Prahova

Cinci persoane au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident rutier petrecut duminica seara pe un drum judetean din apropierea localitatii Fantanele din judetul Prahova, anunta News. ro.

Accident grav in Maramures intre o masina si un camion: Trei persoane, printre care si un copil, au murit. Alti doi adulti si un copil sunt in stare grava la spital

Trei persoane, printre care si un copil, au decedat in urma unui accident rutier, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un camion care circula din sens opus, in noaptea de marti spre miercuri, pe DE 58, in Pasul Mesteacan, potrivit dispeceratului ISU Maramures, citat de Agerpres.

Tatal unui fotbalist a murit asfixiat in urma unui accident de munca

Veste cumplita pentru portarul de 20 de ani Arpad Tordai al Viitorului. Sportivul a aflat ca tatal lui a murit, in timp ce se afla internat in spital, unde trebuia sa fie operat dupa o accidentare.

Restrictii de circulatie pe A2 Bucuresti - Constanta, din cauza unui accident rutier

Traficul rutier pe A2 Bucuresti - Constanta este restrictionat marti dimineata se circula pe banda de urgenta), la kilometrul 139, pe sensul catre litoral, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, anunta Centrul Infotrafic.

Coloana de masini pe A2, sensul spre litoral, din cauza unui accident rutier

O coloana de masini de mai multi kilometri lungime s-a format marti dimineata pe autostrada A2, pe sensul spre Constanta, din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme, anunta Centrul Infotrafic.

Accident rutier cu cinci raniti in Focsani. Politistul care se ducea la fata locului s-a rasturnat si el cu masina

Cinci persoane, intre care un copil in varsta de sapte ani, au fost ranite in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident rutier produs in Focsani si in care au fost implicate doua autoturisme .

Accident in Delta Dunarii. Doi barbati au fost raniti dupa ce au intrat cu barca intr-un copac

Doi barbati au fost raniti, marti, in urma unui accident naval care a avut loc in Delta Dunarii, in zona localitatii Gorgova judetul Tulcea).

Accident in Delta Dunarii: Doi barbati au fost raniti dupa ce au intrat cu barca intr-un copac

Doi barbati au fost raniti, marti dupa-amiaza, in urma unui accident petrecut pe un canal din Delta, in apropiere de localitatea Gorgova, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Accident rutier grav. Doi oameni au murit si patru au fost transportati la spital

O femeie si un barbat, sot si sotie, si-au pierdut viata, iar alte patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut, luni dupa-amiaza, intre localitatile Peciu Nou si Parta,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )