Libnet.ro
UNICEF

06:00

Saracii, mai importanti decat elevii. Ialomita a investit in asistenta sociala 10 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Saracii, mai importanti decat elevii. Ialomita a investit in asistenta sociala 10 milioane de euro

Din punct de vedere investitional, Ialomita se afla pe ultimele locuri in Regiunea Sud-Muntenia. Cu toate acestea, singurul domeniu in care au fost pompate sume importante de bani ramane cel al asistentei sociale. in ultimii trei ani, saracii din ialomita au beneficiat de 10 milioane de euro. Educatia n-a primit niciun leu. continuă pe Adevărul

Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidentiale, dar nu cred ca ar fi mai bun decat mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce.

Cod portocaliu la ENEL. A plouat cu reclamatii: cu 1.700% mai multe decat de obicei

Furtuna de cod portocaliu care a tinut la Constanta cateva zile a facut ravagii in localitatile judetului. Localnicii au ramas sinistrati, in principal din cauza avariilor de pe reteaua de energeie electrica. La ENEL, reclamatiile au atins un prag-record: cu 1. 700% ori mai multe decat intr-o perioada obisnuita.

Lichiditate de cinci ori mai mare decat miercuri

Lichiditatea in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de circa 67 milioane lei 15,09 milioane euro), de circa cinci ori mai mult decat miercuri, cand investitorii au tranzactionat de 12,32 milioane lei 2,77 milioane euro).

Femeile, mai fericite decat barbatii

Femeile sunt mai fericite in viata decat reprezentantii sexului masculin, potrivit unui nou studiu. Ele sunt mai satisfacute de venituri, cariera si de afectiunea primita in sanul familiei, comparativ cu barbatii.

Dictatura lui Ponta, mai periculoasa decat dictatura lui Basescu.

Eu m-am opus arestarii oricarui om politic si in general arestarilor. Ne tot plimbam cu coruptia in gura, o scoatem afara, o intoarcem inauntru, coruptia vreau sa spun. Daca e o problema, spuneti, mai baieti, care e ala corupt, pe care sa-l impuscam pe stadioane? Eu nu cred in arestarile de vineri seara. Cu siguranta ati uitat aceste declaratii, desi va suna foarte cunoscut formularile. Apartin lui Adrian Nastase si au fost facute intre 2000 si 2004, pe cind actualul condamnat .

Ciprian Oprea, MCA: Afaceri din exporturi au o profitabilitate de 2 ori mai mare decat cele locale.

Afacerile din exporturi genereaza un profit de doua ori mai mare fata de cele locale, prima impresie fiind ca la export banii se fac usor, dar este una falsa: sa faci export e ca o alergare pe carbuni incinsi, a declarat Ciprian Oprea, directorul general al MCA Grup, cel mai mare producator national de usi de garaj, la ZF Business Construct, unde a participat ca speaker. La eveniment au participat producatorii de materiale de constructii care au rezistat cel mai bine scaderilor din .

Ei fac pavele, mai repede decat fac romanii autostrazi! Cum se munceste pe un salariu de 1 DOLAR pe zi

Intr-adevar, nu suntem remunerati suficient pentru munca pe care o depunem, dar situatia este mult mai grava in alte locuri din lume. De exemplu, in India, acesti oameni lucreaza de dimineata pana seara si.

Catastrofal? Americanii ar putea intra intr-o criza mai grava decat cea din 2008

Intrarea Statelor Unite in incapacitate de plata, in urma unui eventual esec de a creste plafonul de indatorare a tarii, ar putea atinge proportii catastrofale si ar putea genera o criza financiara si recesiune care sa aminteasca de 2008 sau chiar mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )