Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sarapova, dopata: cati ani poate fi suspendata si la ce ajuta substanta care a fost depistata in organismul ei

Adevărul Adevărul,
Sarapova, dopata: cati ani poate fi suspendata si la ce ajuta substanta care a fost depistata in organismul ei

Lumea tenisului a crezut ca rusoaica de 28 de ani intentioneaza sa vorbeasca despre retragerea ei, in cadrul conferintei de luni. Maria a detonat insa o alta bomba, care poate echivala cu terminarea carierei sale in sportul alb. continuă pe Adevărul

Sarapova, dopata: prima reactie din partea avocatului jucatoarei din Rusia. La ce pedeapsa se asteapta Maria

Ca o ironie a sortii, in aceeasi zi in care ocupanta locului 7 WTA a admis ca a testat pozitiv, o alta rusoaica, Ekaterina Bobrova, patinatoarea care a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Iarna din 2014, a anuntat ca si proba ei a relevat aceeasi substanta interzisa gasita in organismul Sarapovei.

Sarapova, dopata: ce ironie si-a permis Maria in conferinta in care a admis ca a testat pozitiv. Se cere deja iertarea ei

Jucatoarea care a castigat cei mai multi bani in circuitul WTA, in ultimii 11 ani, a incercat sa fie cat se poate de intunecata in fata jurnalistilor, insa, in ciuda situatiei in care se afla, a facut si o mica aroganta.

Sarapova, dopata: ce alti jucatori de tenis au testat pozitiv, de-a lungul anilor, si ce suspendari au primit

Rusoaica de 28 de ani nu e prima sportiva din circuit care pica un test doping, insa, cu siguranta, e cea mai prolifica jucatoare care a ajuns in aceasta situatie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2844 seconds )