Libnet.ro
UNICEF

17:00

E sarbatoare si rasuna muzica! Cum este celebrata Ziua Independentei in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
E sarbatoare si rasuna muzica! Cum este celebrata Ziua Independentei in Republica Moldova

Republica Moldova aniverseaza, astazi, 24 de ani de independenta. Cel mai fastuos program cultural va avea loc la Chisinau, cu depuneri de flori, spectacole de muzica si dans. Nici celelalte orase insa nu raman in urma. La Balti, de exemplu, va fi organizat un concert cu participarea unor artisti celebri din Romania si Rusia, iar la Soroca va fi dezvelit bustul scriitorului Constantin Stere. in UTA Gagauzia, Ziua Independentei nu este celebrata. continuă pe Adevărul

Premierul Romaniei, Victor Ponta, oaspete de onoare in Republica Moldova de Ziua Independentei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, va efectua o vizita oficiala la Chisinau pe 27 august cand in Republica Moldova este sarbatorita Ziua Independentei.

Amadeus, mare concert in Moldova de Ziua Independentei

Trupa Amadeus va sustine azi primul concert din cariera alaturi de Orchestra Nationala Simfonica TeleRadio Moldova, in cadrul unui mare eveniment ce aniverseaza Ziua Independentei Republicii Moldova.

Victor Ponta face joi o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

O delegatie a Guvernului Romaniei in frunte cu Victor Ponta vine pe 27 august la Chisinau, a declarat premierul Valeriu Strelet, scrie timpul. md. Vizita delegatiei romane, care va avea loc de Ziua Independentei Republicii Moldova.

Parada de Ziua Independentei, la Kiev. Porosenko acuza Rusia ca trimite iar armament separatistilor

Parada de Ziua Independentei, la Kiev. Porosenko acuza Rusia ca trimite iar armament separatistilorPresedintele Ucrainei, Petro Porosenko, acuza Rusia ca le trimite din nou armament rebelilor.

Premierul Victor Ponta va efectua, joi, o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita la Chisinau, in fruntea unei delegatii de ministri si consilieri de stat, in data de 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de.

Monica Macovei: Ziua Independentei, un moment potrivit ca Republica Moldova sa decida depunerea cererii de aderare la UE

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova ca este un moment potrivit ca autoritatile de la Chisinau sa decida depunerea cererii de aderare la UE, potrivit unui.

Gagauzii marcheaza astazi Limba Noastra si Ziua Independentei la discoteci si cu spectacolul Casa pisicilor

Marcarea Zilei Independentei si a sarbatorii Limba noastra cea romana are loc in aceeasi zi in Autonomia Gagauza.

Presedintele belarus ii felicita pe moldoveni de Ziua Independentei. SUA transmit ca sustin aspiratiile proeuropene ale Republicii Moldova

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko i-a trimis presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independentei, informeaza Belta. Liderul din Belarus si-a exprimat cu.

John Kerry, mesaj pentru Chisinau, de Ziua Independentei: Puteti fi siguri ca SUA va ramane ferma in sustinerea suveranitatii Republicii Moldova si integritatii teritoriale a acestei tari

Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis un mesaj de felicitare republicii Moldova, cu ocazia Zilei Independentei, precizand ca SUA sustin aspiratiile proeuropene ale Chisinaului si integritatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )