Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sarbu, arestat preventiv, dar liber pe strazi. Nu ati vazut pe nimeni mort din cauza unei masele?!

Antena3 Antena3,
Sarbu, arestat preventiv, dar liber pe strazi. Nu ati vazut pe nimeni mort din cauza unei masele?!

Seful Sindicatului Politistilor, Toader Paraschiv, a spus - dupa ce a vazut imaginile cu Adrian Sarbu plimbandu-se liber, desi este arestat - ca si dintr-o durere de dinti se poate muri. Imaginile,. continuă pe Antena3

Sarbu, arestat preventiv, dar LIBER pe strazi. Nu ati vazut pe nimeni mort din cauza unei masele?!

Seful Sindicatului Politistilor, Toader Paraschiv, a spus - dupa ce a vazut imaginile cu Adrian Sarbu plimbandu-se liber, desi este arestat - ca si dintr-o durere de dinti se poate muri. Imaginile,.

Omar Hayssam, scos din Arestul Central si dus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin este arestat preventiv

Sirianul Omar Hayssam a fost scos din Arestul Central al Capitalei si dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mohamad Yassin a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta. Ovidiu Ohanesian a ajuns miercuri la DNA pentru a da din nou declaratii in acest caz, asta dupa ce a mai fost audiat si luni.

Australia: Un baiat de 14 ani a fost arestat preventiv pentru presupusa sa implicare intr-un complot terorist

Un baiat britanic din Blackburn, in varsta de 14 ani, a fost arestat preventiv sub acuzatia de pregatire a unui atac terorist care viza ceremoniile de comemorare a eroilor Primului Razboi Mondial programate in.

Arestat preventiv, Adrian Sarbu SE PLIMBA LIBER pe strada

Patronul Mediafax Adrian Sarbu are parte de tratament privilegiat din partea Politei. Aceasta a fost surprins plimbandu-se fara catuse prin Bucuresti, desi se afla oficial in arest preventiv. in.

Adrian Sarbu, fotografiat in libertate, desi este arestat preventiv

ACTUALIZARE 08:34 Antena 3: Sanctiuni la IGPR, dupa imaginile cu Sarbu Adrian Sarbu ar fi facut o vizita legala la o clinica dentara din Primaverii, insa politistii care l-au insotit nu ar fi respectat procedura de transportare cu catuse la maine, transmite Antena 3, care a anuntat ca Inspectoratul General al Politiei ii va sanctiona disciplinar pe insotitorii omului de afaceri. --- Potrivit Antena 3, omul de afaceri Adrian Sarbu a fost surprins in timp ce se plimba fara catuse prin Bucuresti, cu toate ca el se afla, oficial, in arest preventiv. Conform Antena 3, fostul patron al trustului Pro era insotit de un politist. in imaginile prezentate de Antena 3, Adrian Sarbu este dat jos din duba politiei, fara catuse si intra apoi intr-o vila din cartierul Primaverii. in mod normal, Adrian Sarbu ar fi trebuit sa fie insotit de cel putin 2 politisti si incatusat. Sursa citata precizeaza ca politia a afirmat ca va efectua verificari legate de circumstantele acestei situatii.

Adrian Sarbu, fotografiat in libertate, desi este arestat preventiv

ACTUALIZARE 12:48 Directorul general adjunct al Politiei Capitalei, eliberat din functie dupa imaginile cu Sarbu in libertate Stan Cristian Ionut, imputernicit Adjunct al Directorului General Politia Capitalei, a fost eliberat din functie, potrivit unui comunicat emis de Politia Capitalei, dupa ce in presa au aparut imagini cu omul de afaceri Adrian Sarbu care se afla in libertate, fara catuse. ----------- * Antena 3: Sanctiuni la IGPR, dupa imaginile cu Sarbu ------- Potrivit Antena 3, omul de afaceri Adrian Sarbu a fost surprins in timp ce se plimba fara catuse prin Bucuresti, cu toate ca el se afla, oficial, in arest preventiv. Conform Antena 3, fostul patron al trustului Pro era insotit de un politist. in imaginile prezentate de Antena 3, Adrian Sarbu este dat jos din duba politiei, fara catuse si intra apoi intr-o vila din cartierul Primaverii. in mod normal, Adrian Sarbu ar fi trebuit sa fie insotit de cel putin 2 politisti si incatusat. Sursa citata precizeaza ca politia a afirmat ca va efectua verificari legate de circumstantele acestei situatii.

Mircea Badea: Sa te plimbi cu sofer in calitatea ta de arestat preventiv, este foarte tare! Sarbu e de dreapta

Patronul Mediafax Adrian Sarbu are parte de tratament privilegiat din partea Politei. Aceasta a fost surprins plimbandu-se fara catuse prin Bucuresti, desi se afla oficial in arest preventiv. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )